Kalózok, zombik és a Star Wars – Ezekkel játszunk a hétvégén

Kalózok, zombik és a Star Wars – Ezekkel játszunk a hétvégén

Szerencsére a hosszú hétvégére is jutnak játékok, ráadásul most ingyen is beszerezhetünk neves címeket.

Végre itt a négy napos hétvége, és mindenki kicsit megpihenhet. Sajnos nincs az a banánérlelő meleg, így az idő nagy részében szobafogságra vagyunk kényszerítve, ebben azonban segítségünkre lehetnek a játékok. Ezen a héten is összeszedtem 5 olyan címet, melyek vagy április elején jelentek meg, vagy most ingyenesen hozzáférhetőek. Remélem mindenki talál kedvérevaló elfoglaltságot az alábbi listában.

 LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 

A LEGO Star Wars sorozat legújabb része tavaly április 5-én jelent meg. Ezzel 9 Skywalker Saga filmet játszhatsz végig, melyekben több mint 300 karakter, 100 jármű és 23 felfedezhető bolygó vár rád. Ráadásul most Obi-Wan Kenobi bőrébe is belebújhatsz. Fedezd fel a messzi-messzi galaxist ebben a humorral, és akcióval tűzdelt játékban. Steamen az alapcsomag 49,99 euróért lehet a tiéd.

 Dying Light Enhanced Edition 

A Dying Light a 2016-os megjelenése óta is hatalmas népszerűségnek örvend, ez köszönhető az azóta is frissülő tartalmaknak, és a korát megelőző játékelemeknek. Ez a közönség és a kritikusok által is egyaránt elismert, belső nézetes zombis játék, végtelen izgalmat kínál a kalandra vállalkozóknak. Az Enchanced Edition olyan plusz elemeket is tartalmaz, melyek még teljesebbé teszik az élményt, valamint segítséget nyújt ebben a posztapokaliptikus világban. Ezen a héten 8 280 forint helyett, ingyenesen lehet a tiétek az Epic Store-ból.

 Lost Words: Beyond the Page 

Ez a 2D-s kaland-platformjáték 2021. április 6-án debütált, és habár nem tett szert nagy népszerűségre, az évek alatt érkezett visszajelzések kimondottan pozitívak. Izzy, a főszereplő naplójába írtak alapján kell izgalmas fejtörőket megoldanunk, miközben felfedezzük a fantáziavilágát, és azt, hogy a szavaknak mekkora ereje van. Ha kikapcsolódásra, és maradandó élményre vágytok, tudom ajánlani, hogy csapjatok le rá Steamen

 Blazing Sails 

Foglald el a helyed a fedélzeten, és vesd bele magad a kalózcsaták izgalmas világába a Blazing Sailsel. Ebben a pörgős PvP játékban elkészítheted saját hajódat, mellyel később számtalan kalandban vehetsz részt a barátaid társaságában. Győzd le az ellenséges kalózokat, miközben felfedezed a tájat, és megszerzed a tenger kincseit. A Steames 15 eurós ár helyett, ez is ingyen kerülhet az Epic könyvtárunkba.

 Everspace 2 

Az Everspace 2 egy egyszemélyes űrhajós játék, ami a héten jelent meg PC-re, és ahol Ádám személyében elképesztő kalandokban lehet részünk. Ebben a sci-fi történetben a helyünket keressük a világűrben, miközben próbáljuk kibogozni a múltunk eseményeit, és azt, hogy kik is vagyunk valójában. Ebben segítségünkre lesznek régi barátaink, akikkel vállt vállnak vetve mindent megteszünk azért, hogy kiszabaduljunk a gyarmatosítók fogsága alól, és saját utunkra léphessünk. A játékot 49,99 euróért vásárolhatjuk meg Steamen, de létezik egy ingyenes demó is, amivel belekóstolhatunk az űrkalandba.

Kövess Minket!



Melyik játék tetszik a legjobban?

  • 75 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %