Egy nagy halom film és sorozat is arra vár, hogy rávesd magad ezen a hétvégén

Egy nagy halom film és sorozat is arra vár, hogy rávesd magad ezen a hétvégén

Nem ez most tényleg nem vicc, szép adag új tartalommal bővültek a streamingplatformok, melyekből a legfontosabbakat igyekeztünk kiemelni nektek.

Talán most már tényleg megjött az a tavasz, amelyre mindannyian vártunk. Egyre több a napsütés, a levegő hőmérséklete is egyre kellemesebb és lassan elhagyható lesz a hosszúujjú felső is, bár még azért ennyire ne szaladjunk előre. Ráadásul április elsején egy kicsit minden más értelmet nyer, hiszen április elsején megtörténhet az bárkivel, hogy megviccelik. Április bolondja a népszokás szerint az, akit április elsején rászednek, a bolondját járatják vele, de ez a vidámság jól jön a hétvégére, hogy az ember jókedvűen tölthesse el a szabadidejét. Ha pedig a képernyők előtt keresi valaki a kikapcsolódást, akkor az a jó hírünk, hogy a legnagyobb streamingszolgáltatók is igyekeznek hozzájárulni a szórakoztatáshoz.

Lássuk mire érdemes odafigyelni március 31. és április 2. között:

Netflix

Murder Mystery 2 (Gyagyás Gyilkosság 2.)

Miután Nick (Adam Sandler) és Audrey Spitz (Jennifer Aniston) saját magánnyomozó irodát nyitnak, igazi bomba ügybe botlanak, az esküvőről elrabolt milliárdos barátjukat kell megmenteniük.

Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) – 2. évad

A második évad az első utáni felfordulást követően veszi kezdetét: A Kraangokkal való csetepaté során April apja véletlenül mutálódik, ami váratlan fordulatot okoz közte és a teknősök között. Ebben az évadban mutatkozik be Casey Jones is, aki összebarátkozik Aprillel, és bele is zúg, később pedig a teknőcökkel is összebarátkozik, hogy aztán együtt vegyél fel a harcot a rosszfiúkkal.

A legelső sorozatgyilkos (Copycat Killer)

Amikor egy hátborzongató gyilkossághullám káoszba dönti egy város életét, egy állhatatos ügyész kénytelen belebonyolódni egy macska-egér játékba egy veszélyes manipulátorral.

A belső ember (Inside Man)

Ez egy 2006-os bűnügyi filmdráma, a kétszeres Oscar-díjas Denzel Washington, a Golden Globe-díjas Clive Owen és a kétszeres Oscar-díjas Jodie Foster főszereplésével, Spike Lee rendezésében. A forgatókönyvet Russell Gewitz írta, a producer Brian Grazer. A rejtélyes Dalton (Clive Owen) kiagyalja a tökéletes bankrablás tervét, és merész akciója során több tucat embert ejt túszul az épületben. Frazier, a kőkemény nyomozó (Denzel Washington) kapja a feladatot, hogy tárgyaljon a zseniális bűnözővel. Ahogy a veszedelmes macska-egér játék kezd kibontakozni, Frazier gyanút fog, hogy ebben az ügyben talán nem minden az, aminek látszik.

Továbbá a hétvégén felkerül még a streamingszolgáltató kínálatába több tucat film is és köztük olyan klasszikusok, mint a Bourne és Spider-Man trilógia.

Disney+

Doogie Kamealoha, M.D.

A fiatal orvos, Doogie Kamealoha, M.D. szépfiúk között őrlődik majd a 2. évadban.

HBO Max

American Hustle

Irving Rosenfeld (Christian Bale) hamisítással és uzsorakölcsönnel foglalkozik, de amikor beleszeret a szélhámos Sydney Prosserbe (Amy Adams), a dolgok nagyot változnak. Richie DiMaso (Bradley Cooper) FBI-ügynök tetten éri, ezért Irv és Sydney DiMaso beépített ügynökeként folytatja tevékenyéségt, hogy elkapjanak egy New Jersey-i polgármestert (Jeremy Renner). Eközben Irv féltékeny felesége (Jennifer Lawrence) lehet az, aki mindenki világát romba dönti. A film az 1970-es évekbeli Abscam-ügyből merítve készült el.

The Blue Lagoon, 1980

A kék lagúna egy 1980-ban bemutatott amerikai romantikus film, amely Henry De Vere Stacpoole 1908-ban megjelent, azonos című regényének harmadik filmváltozata. A női főszerepet a korszak legdivatosabb tizenéves színésznője, Brooke Shields játszotta, partnere Christopher Atkins volt. A film nagy siker lett, főleg a tizenévesek körében, a kritikusok azonban meglehetősen hűvösen fogadták.

Amazon Prime video

Godfather of Harlem

Két új epizóddal jelentkezik a Harlem keresztapja ezen a hétvégén. A sorozat a hírhedt harlemi bűnbanda főnökének, Bumpy Johnsonnak igaz történetét meséli el, aki az 1960-as évek elején tíz év börtönt követően tér vissza, de azon kapja magát, hogy a környék, amelyet egykor uralt, romokban hever. Mivel az utcákat az olasz maffia irányítja, Bumpynak fel kell vennie a harcot a Genovese családdal, hogy visszaszerezze az irányítást.

SkyShowtime

Tulsa King

Stallone nagysikerű szériájának újabb epizódjaival gazdagodott a csatorna. A New York-i maffiavezér, Dwight „a Tábornok” Manfredi 25 év után szabadul a börtönből. Főnöke elküldi az Oklahoma állambeli Tulsába, hogy indítson be egy üzletet. Dwight lassan ráébred, hogy nem bízhat a maffiacsaládjában, ezért saját csapatot verbuvál.

Mayor of Kingstone

Folytatódik a sorozat a második évaddal, amelyben megismerhettük a McLusky családot, akik Kingstownt uralják, ahol a börtönök jelentik az egyetlen virágzó üzletet. Próbálnak rendet és igazságot teremteni egy olyan városban, ahol egyik fogalom sem ismert.

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.