EM 2023: Bluerzorral a képernyőn startol a tavaszi szezon, irány szurkolni!

EM 2023: Bluerzorral a képernyőn startol a tavaszi szezon, irány szurkolni!

Három mérkőzésen láthatjátok ma a Los Heretics ötösét.

Az LEC 2023-as tavaszi szezonja javában zajlik, azonban érdemes odafigyelni arra, hogy mi történik eggyel alacsonyabb szinten. A legjobb ERL-csapatokat tömörítő EMEA Masters 2023 Spring Split csoportköre a mai nap indul, a 16 csapatos mezőnyben ott van az a Los Heretics, amelyben szerepel a jelenleg legmagasabban rangsorolt magyar profi LoL-os, Subicz "bluerzor" Dániel. A 24 éves dzsungeles a mai nap három alkalommal kerül képernyőre, rögtön a nyitómeccsen megnézhetitek, hogyan teljesít a spanyol ezüstérmes, az EM címvédője a lengyel bajnok ellen. Az EMEA Masters mai összecsapásait 16:30-tól élőben követhetitek a lolesports.com oldalán, ahol dropok is várnak, az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on.

Mai menetrend

17:00 - Los Heretics - Zero Tenacity

18:00 - Geekay Esports - DenizBank Istanbul Wildcats

19:00 - Team GO - Anorthosis Famagusta Esports

20:00 - Geekay Esports - Los Heretics 

21:00 - Anorthosis Famagusta Esports vs SK Gaming Prime 

22:00 - Los Heretics - DenizBank Istanbul Wildcats

Bluerzor nyitja és zárja a napot, így érdemes az egész adásnap alatt nézni a közvetítést. A magyar srác esélyei kifejezetten jók az A csoportból való továbbjutásra, azonban figyelni kell, hogy mit tudnak a törökök és az arab ligások. A Geekay Esports elképesztően magabiztos játékkal verekedte át magát a Play-In szakaszon, így jó előjelekkel várhatják egyetlen AL csapatként a csoportkört. A Wildcats tavaly megjárta az MSI-t és a Worldsöt is, azonban egy-két győzelemtől eltekintve nem igazán tették le a névjegyüket a nemzetközi színtéren. A Zero Tenacity hatalmas kérdőjel, mivel három (!) koreai importtal nyerték meg az Ultraligát. Mumus100 nélkül, de még mindig Ryuzakival szeretnének fennállásuk óta először bejutni az EM kieséses szakaszába.

Kövess Minket!



Milyen helyen zárja bluerzor és a Los Heretics a csoportkört az EM-en?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.