Időutazás a múltba – Ezekkel játszunk a hétvégén

Időutazás a múltba – Ezekkel játszunk a hétvégén

Nem tudod, hogy mivel játssz a hétvégén? Összeszedtünk 5 olyan játékot, melyekkel nem igazán tudsz mellényúlni.

Bár ez csak egy csonka hét volt, nem bánjuk, hogy ismét itt a hétvége, és kicsit újra megpihenhetünk. A szokásos módon most is felsorakoztatunk 5 olyan címet, melyeknek aktualitása van a héten. Találkozhattok itt ingyenes, de évfordulós játékokkal is. Jó válogatást.

 Second Extinction 

A Second Extinctionben hatalmas dinoszauruszokat kell levadásznunk a brutális fegyvereink segítségével. A nagy térképeket bejárva egyre komolyabb ellenfelekkel találjuk szembe magunkat, melyek legyőzéséhez szükségünk lesz egy ütős csapatra is. Ezt az online kooperatív játékot most 7 499 forint helyett, ingyen a könyvtáratokhoz adhatjátok.

 South Park: The Fractured But Whole 

A 2014-ben megjelent, díjnyertes South Park: The Stick of Truth folytatása, a The Fractured But Whole 2018 április 14-én debütált, és hasonló sikereket tudhat maga mögött. Ebben a részben a South Park ikonikus karaktereinek a társaságában küzdünk meg a gonosz erőkkel. Csatlakozz te is az Eric Cartmen által alapított bűnüldöző bandához, és legyél ennek az izgalmas szerepjátéknak a hasznos tagja. 

 Extinction 

Az Extincion 2018 április 10-én vált megvásárolhatóvá. Az évek alatt többnyire inkább negatív értékeléseket gyűjtött, azonban a műfaj kedvelőinek megérhet egy próbát – főleg most, mikor Steamen 90%-kal olcsóbban beszerezhető. A világ egyik utolsó reményeként rád hárul az a feladat, hogy megvédd a földet a 45 méter magas szörnyek hordáitól, akik az otthonaitok elpusztításán fáradoznak. Az összetett harcrendszernek hála izgalmas harcokban vehetsz részt, de minden tudásodra szükség lesz, hogy győzedelmeskedhess.

 The Elder Scrolls Online 

A The Elder Scrolls Online a 2014-es megjelenése óta számos kiegészítővel bővült, és méltán sorolhatjuk a legjobb MMO-k közé. A tökéletesen kidolgozott PvE, és a brutális PvP rész is egyaránt lélegzetelállító, így feltétlenül érdemes kihasználni a mostani alkalmat, amikor is ingyenesen játszhatunk vele – az eredeti 20 eurós ár helyett. Töltsétek le Steamről, és április 17-éig kalandozzatok egy jót. 

 MORDHAU 

Bújj a középkori zsoldosok bőrébe ebben a multiplayer játékban, és vegyél részt az akár 80 játékosból álló csatákban. A MORDHAU valósághű világában megtapasztalhatjátok, hogy milyen brutális tud lenni a közelharc. Próbáld ki egyedül, vagy akár a barátaid társaságában, és fedezd fel a számtalan egyedi harci stílust. Az Epic Store-ból most ingyenesen letölthető.

Kövess Minket!



Melyik játék a legérdekesebb a számotokra?

  • 25 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 50 %
  • 0 %

Közvetítések