Úgy tűnik óriási bukás Nic Cage új filmje, a Renfield

Úgy tűnik óriási bukás Nic Cage új filmje, a Renfield

Úgy tűnik senki nem kíváncsi Nic Cage Drakulájára.

Megszámolni sem tudjuk hirtelen hány szerepben láthattunk már Nicolas Cage-t az évek alatt. Van pár legendás alkotása és karaktere, és van pár legendásan rossz is, ám mindeddig hiányzott egy a gyűjteményéből. Saját bevallása szerint is évek óta szerette volna eljátszani Drakulát és ez most a Renfield c. filmben végre sikerült is. Az már más kérdés, hogy hogyan.

Hiába volt viszonylag nagy a hype a film körül, hiába olvashattunk rengeteget a filmről a premier előtti hetekben, hiába voltak egész érdekesek az előzetesek, a film úgy tűnik anyagi bukás lesz. A kritika sem méltatja, a Rotten Tomatoes oldalán jelenleg 59%-on áll, ám ami még ettől is csúnyább, az a film első hétvégéjének bevétele.

Ha a marketing költséget nem számoljuk, körülbelül 65 millió dollárból készült a Renfield és ehhez mindössze 10 milliót tudott összekalapozni az első hétvégéjén. Bár a filmet még vetítik néhány hétig, de ha a nyitóhétvége ennyire gyenge, innen aligha tud majd felállni a Renfield és minden bizonnyal anyagi bukásként kell majd elkönyvelnie a stúdiónak.

Ha nem tudod eldönteni, hogy érdemes-e jegyet váltanod a filmre, olvasd el spoilermentes kritikánkat és talán megjön a kedved a Renfieldhez.

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.