Tökéletes ASUS ROG-termékek hobbi- és profi e-sportolóknak

Tökéletes ASUS ROG-termékek hobbi- és profi e-sportolóknak

Az Aim Lab szoftverrel összehangolva az FPS-ek szerelmeseinek és a hivatásos e-sportolóknak egyaránt ideális választás lehet akármelyik alábbi modell.

Ha az ember egy kicsit jobban rá akar feküdni a gaming-témára és komolyabban játszik – akár verseny szinten –, akkor ahhoz elkell a megfelelő setup. Az ASUS ROG, azaz Republic of Gamers termékei pont megfelelőek erre a célra, és ezek közül mi most hármat mutatnánk be. Az első a ROG Azoth billentyűzet, amely teljes mértékben személyre szabható, szilikon anyagú hézagkitöltő vázszerkezettel, OLED kijelzővel és előre lubrikált ROG NX mechanikus kapcsolókkal rendelkezik. Természetesen az RGB-fények és az ergonomikus kialakítás mind alaptartozékok, ahogy az manapság már elvárható egy gamer billentyűzettől.

A ROG Harpe Ace Aim Lab Edition és ROG Hone Ace Aim Lab Edition azért is különlegesek, mert együttműködésben készültek az Aim Lab szoftverrel, amely egyébként a Steamről ingyenesen letölthető. Ez lényegében egy célzó-tréning szoftver, amivel profi módon lehet fejleszteni a célzási képességeket, mivel rengeteg speciális tréning érhető el benne. A szoftver kiértékeli az erősségeket, gyengeségeket és ajánlást is tesz például a DPI-re. Kiváló a gyakorlásra, és a profi e-sportolók is használják, hogy reflexeiket élesítsék.

ROG Harpe Ace Aim Lab Edition egy kifejezetten könnyű, 54 grammos vezeték nélküli gamer egér, 36 ezer dpi-s ROG AimPoint optikai érzékelővel és ROG SpeedNova vezeték nélküli technológiával. Kialakítását profi e-sportolók bevonásával tökéletesítették, így egyáltalán nem fog cserbenhagyni mondjuk egy CS:GO meccs során! A 2,4 GHz-es rádiós és a Bluetooth-mód mellett lehetőség van USB-kábellel is összekötni az egeret a gépeddel, hogy egész biztosan precíz lövésekkel legyél képes operálni a csatatéren. És ha már megvan a minőségi billentyűzet és mellé az egér is, akkor nem hiányozhat egy stílusos egérpad sem – erre kínál remek lehetőséget a ROG Hone Ace Aim Lab Edition.

A Hone Ace hibrid textilfelülete simább siklást és jobb kontrollt nyújt, ráadásként pedig víz-, olaj- és portaszító nano-védőbevonattal és puha, tapadós gumi hátlappal rendelkezik. A mércés jelölés sem véletlen, ugyanis az Aim Lab szoftverrel együtt segít az FPS-játékokhoz szükséges célzási pontosság gyakorlásában. Mindenképp érdemes ránézni az ASUS termékeire, az Aim Lab szoftvert pedig szintén érdemes kipróbálni, pláne, ha gyakran pörög nálad a CS:GO, az Apex Legends vagy épp a Warzone 2.0.

Kövess Minket!