EM 2023: Bluerzorékon a világ szeme, ma pályára lép a Los Heretics

EM 2023: Bluerzorékon a világ szeme, ma pályára lép a Los Heretics

Először, de reméljük nem utoljára játszik Bo5-öt idén az EMEA Mastersen a legjobb magyar dzsungeles.

Három negyeddöntő már befejeződött, már csak egyetlen egy van hátra az EMEA Masters 2023 Spring Split rájátszásának első köréből. Ma 17:00-tól a Los Heretics és a Team GO küzd meg az Idézők szurdokában, vagyis Subicz "bluerzor" Dániel egyetlen magyarként harcolhat a csoportgyőztes franciákkal. Könnyű összecsapásra semmiképp sem készülhet a spanyol ezüstérmes, sőt nem is ők a kiemeltek ebben a szériában. Ettől függetlenül a HRTS bemutatta az elmúlt évben, hogy a Bo1-ekből nem szabad kiindulni. 2022 nyarán legyőzték először a Unicorns of Love Sexy Editiont, majd az LDLC OL-t, hogy végül a Team BDS Academy kiütésével felüljenek a trónra. Egy hasonló menetelés most is ott lebeg a levegőben, azonban a sikerekhez szükség van a te szurkolásodra is. Spameld a #TEAMZOR-t az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n, ahol E1 Pontokat gyűjthetsz, az Esport1 YouTube-on, valamint a lolesports.com oldalán, ahol dropok várnak rád.

17:00 - Team GO vs Los Heretics (Bo5)

Elképesztő formában van a francia liga második helyezettje, ami nem túl jó előjel. Jezuék mindössze egyetlen mérkőzést veszítettek a csoportjukban, azt is az utolsó helyezett Anorthosis Famagusta Esports ellen. Az SK Gaming Prime-ot oda-vissza legyőzték, ezzel megalapozták a csoportelsőséget. A Los Heretics a DenizBank İstanbul Wildcats ötösén kívül mindenkit két vállra fektetett az A csoportban, de a törökök ellen nem sok esélyük volt. Mindenképpen oda kell figyelni majd Flakkedre bluerzornak, mivel a spanyol fenegyerek remekül tudja carryzni a csapatát, ha sikerül őt megindítani a korai szakaszban. A GO-ban talán Ragner jelenti a legnagyobb veszélyt, a felső ösvényről nem egy és nem is két mérkőzést carryzett már a veterán török idéző.

Ha már bluerzor. A jelenleg legmagasabban rangsorolt magyar LoL-ost jelölték az Év E-sportolója 2022-díjra MOBA-játékos kategóriában. Emellett a közönségszavazáson is szerepel a neve, így ha szeretnéd őt támogatni, akkor a voksodat mindenképp add le rá minél hamarabb. 

Kövess Minket!



Szerinted legyőzik Bluerzorék a Team GO együttesét?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.