Új sorozatában az ökle mellett a humorával is pusztít Schwarzenegger

Új sorozatában az ökle mellett a humorával is pusztít Schwarzenegger

Alig egy hónap múlva pedig már el is merülhetünk az új akcióvígjátékéban.

Korábban már kiadtak egy kis ízelítőt a 75 éves Schwarzenegger új projektjéből, most viszont egy majd 3 perces kedvcsináló érkezett a FUBAR névre keresztelt alkotáshoz. A szériát alapvetően az „osztrák tölgy” 1994-es True Lies – Két tűz között című filmje ihlette, ráadásul a Terminátor sztárjának és Kalifornia egykori kormányzójának ez az első tévés fellépése.

A történet szerint egy apa (Schwarzenegger) és lánya (Monica Barbaro) rájönnek, hogy mindketten évek óta titokban CIA-ügynökként dolgoznak, majd kiderül, hogy egész kapcsolatuk hazugság volt, és valójában egyáltalán nem is ismerik egymást. Természetesen a kaland összehozza őket újra és ezáltal arra kényszerülnek, hogy társként dolgozzanak együtt a túlélés érdekében. A Schwarzenegger lányát alakító színésznő legutóbb a Top Gun: Maverickben (egyike volt azon színészeknek, akik nem rókáztak az intenzív repülési gyakorlatok alatt) tűnt fel, és elég jó választásnak tűnik, hiszen már az előzetesben is tetten érhető a két szereplő közötti remek kémia, miközben az akciójelenetek alatt a humorukat is megvillantják.

„Bárhová megyek, az emberek mindenhol azt kérdezik, hogy mikor fogok egy újabb olyan nagy akcióvígjátékot csinálni, mint a True Lies. Nos, tessék. A FUBAR szétrúgja a segged és megnevettet, ráadásul nem csak két órán keresztül. Egy egész évadot kaptok belőle. Öröm volt együtt dolgozni Nickkel [Santorával, a sorozat alkotójával], a Skydance-szel és a Netflixszel, hogy pontosan azt adhassuk a rajongóimnak, amire vártak.” – mondta Schwarzenegger egy nyilatkozatában.

A FUBAR május 25-én debütál a Netflixen és az első évad – azt egyelőre nem tudni terveznek-e többet belőle – nyolc részt tartalmaz majd. Schwarzenegger egyébként a napokban jelentette be a motivációs könyvét is, amely a Be Useful: Seven Tools for Life (Légy hasznos: Hét eszköz az élethez) nevet viseli és október 10-én jelenik meg.

Kövess Minket!