Annyira megváltozik a DotA2, hogy az már gyakorlatilag egy DotA 3 lesz

Annyira megváltozik a DotA2, hogy az már gyakorlatilag egy DotA 3 lesz

Az ígéreteknek megfelelően a 7.33-as frissítés tényleg elképesztően sok újdonságot hozott magával.

Kezdjük ott, hogy legalább három hónapot csúszott a beígért update, de végre csak élesítette a Valve a 7.33-at. Azt tudni lehetett, hogy alaposan felkavarja majd az állóvizet, de erre talán senki sem számított. Első körben már az hatalmas dolog, hogy a térképet masszívan kibővítették. A lanek egyébként nem kerültek távolabb egymástól, de ettől függetlenül jócskán megváltozott a környezet arculata. A 40%-kal nagyobb terepnek köszönhetően rengeteg hely van, és új stratégiákat is fel lehet majd fedezni. Mindkét oldalon megvariálták a dzsungeleket, új ward spotok kerültek be, új menekülési útvonalakat lehet elsajátítani, de a farmolás és még sok más minden is megváltozik ezzel.

3 legnagyobb újdonság

Roshan új otthona

Eltűnt középről a legerősebb szörnyeteg és rögtön két új barlangot is kapott a pálya északnyugati és délkeleti sarkában. Emellett az Aegis első tulajdonosa sokkal erősebbé is vált, ráadásul második halál esetén most már sajtot dob és, ha harmadszor is legyűrik, akkor ajándékozza meg támadóit egy Aghanim vagy egy Refresher Sharddal, attól függően, hogy az északi vagy a déli gödörben győzték-e le.

Twin Gates

Két kapu köti össze a térkép sarkait a safe lanek t1-es tornyainak közelében, lehetővé téve a játékosok számára, hogy azonnal átteleportáljanak a térkép egyik pontjáról a másikra.

Lotus Pools

A játékosok mostantól a térkép bal és jobb oldalán (a creepwavek első találkozási pontjainak közelében) találnak két kisebb kutat. Ezek rendszeresen termelnek gyümölcsöket, amelyek elfogyasztása manát és HP-t ad. A játékosok felhalmozhatják ezeket az ínyencfalatokat, majd később még nagyobb (ezáltal hatékonyabb) gyümölcsökké kombinálhatják őket. Ezt pedig aztán még tovább lehet fokozni.

Ez viszont még csak a jéghegy csúcsa, ha szeretnéd megtudni mi mindent rejt a 7.33-as frissítés, akkor irány a hivatalos honlap: KATT IDE!

Kövess Minket!