Két játékot is ingyen pörgethetsz a hétvégén Steamen!

Két játékot is ingyen pörgethetsz a hétvégén Steamen!

Egy autós és egy akció TPS survival játékot is kipróbálhatsz a következő napokban ingyen és bérmentve.

Ha ingyenes játék, akkor alighanem mindenkinek az Epic Games Store jut egyből az eszébe, hiszen ezen a platformon jönnek hétről-hétre a nulla forintért behúzható alkotások. Ennek ellenére azért a Steam is időnként – ha nem is örökre – ad lehetőséget a játékosoknak, hogy bizonyos címeket kipróbálhassanak egy rövidebb ideig. A mostani ajánlat részeként pedig két címet lehet majd nyúzni a hétvége alatt: az egyik az Aliens: Fireteam Elite, míg a másik a Turbo Golf Racing.

Mindkét játék esetében elég csak megkeresni az oldalukat a Steamen (kattints a fentebb leírt játékok nevére) és már lehet is őket telepíteni, majd amíg le nem jár a határidő, addig lehet pörgetni.

Az Aliens: Fireteam Elite nem meglepő módon az Alien-univerzumban játszódik és egy kooperatív, harmadik személyű túlélő lövöldözős játék, amelyben a kis csapatunkkal túl kell élni a folyamatosan erősödő Xenomorph támadásokat. Egy haverral vagy a mesterséges intelligencia által irányított csapattárssal az oldalunkon kell szembeszállni a félelmetes Xenomorph seregekkel négy egyedi kampányon keresztül.

A Turbo Golf Racing leginkább a Rocket League-re hajaz, de itt az autók – amelyek fejleszthetők – kapcsán nem a futball kerül előtérbe, hanem különböző ügyességi versenyeken bizonyíthattok a pazar pályákon.

Az ajánlat nem csak 3 napos ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosít, de utána 50-60%-os leárazással meg is lehet őket vásárolni, ha esetleg valamelyik megtetszene a hétvége alatt.

Kövess Minket!