Öt Pókember-film is felkerült a Disney+ kínálatába

Öt Pókember-film is felkerült a Disney+ kínálatába

Ha esetleg újranéznéd a hálóhintázó legjobb kalandjait, akkor hamarosan ezt egyszerűen megteheted.

A Disney+ bejelentése szerint öt Pókember-film, köztük a Tobey Maguire főszereplésével készült teljes trilógia – Pókember, Pókember 2, Pókember 3 –, valamint A csodálatos Pókember április 21-én landol a platformon. Ezen túlmenően a Pókember: Hazatérés és pókfej egyik legnagyobb ellenségének az önálló alkotása, a Venom május 12-én válik elérhetővé.

Nagyszerű dolog, hogy ezek a Pókember-filmek a Disney Pluson is megtekinthetőek lesznek. Mivel a Sony Pictures birtokolja Pókember filmes jogait, emiatt a filmek eddig különböző streaming szolgáltatásokon különültek el egymástól, ami nagy gondot jelentett, hiszen a Marvel-filmek túlnyomó többsége pont a Disney Pluson vannak.

A listáról egyébként hiányzik A csodálatos Pókember 2, amelyben Andrew Garfield alakította a hálószövőt, valamint a Tom Holland által fémjelzett második trilógiából a két folytatás: Pókember: Idegenben és a Pókember: Nincs hazaút. A Venom: Let There Be Carnage szintén nem található az oldalon. De hála a Sony és a Disney majdnem pontosan egy évvel ezelőtt kötött fontos megállapodásának, csak remélni tudjuk, hogy ezek a művek is átkerülnek a Disney Plusra a jövőben.

Kövess Minket!