Így ünnepeltek az utolsó Major résztvevői a kijutásuk után

Így ünnepeltek az utolsó Major résztvevői a kijutásuk után

Volt, aki széles mosollyal, volt, aki ugrálva és volt, aki a könnyeivel küszködve ünnepelt az RMR-eken.

Még két hét és indul az utolsó CS:GO Major Párizsban. A játék rajongóinak milliói várják a jeles eseményt világszerte, köztük természetesen azok a játékosok is, akiknek sikerült kijutnia a BLAST tornájára. Az ádáz selejtezős küzdelmek után három régió mintegy huszonnégy csapata képviselheti magát a Majorön, akik az aláírásos matricákon keresztül válhatnak halhatatlanná a CS:GO történelemben.

Nem csoda tehát, hogy a továbbjutók öröme hatalmas volt Koppenhágától Monterreyen át egészen Ulánbátorig. A nyolc-nyolc legend, challenger és contender helyet számtalan top csapat, valamint történelmi mennyiségű tier 2-es ötös zsebelhette be.

A győztesek közül sokan széles mosollyal ünnepeltek. De volt olyan is, aki az edzője nyakába ugrott (rád nézünk, torzsi). Meg persze olyan is, aki a könnyeivel küszködve konstatálta, hogy ő bizony ott lesz az utolsó CS:GO Majorön. Szerencsére a HLTV fotósai megörökítették ezeket a fontos pillanatokat, ezért az alábbi galériában most megmutathatjuk, hogy ki és hogyan örült a sikerének.

Kattints a képre a galériáért!

MAGYAR KÖZVETÍTÉS

A BLAST.tv Párizs Majort élőben, magyarul közvetíti az Esport1TV május 8-21. között. Semmiképp se maradjatok le az utolsó CS:GO Majorről!

Képek: HLTV/brcho & theMAKKU

Galéria

Kövess Minket!