19 új skinnel futott be az Anubis gyűjtemény

19 új skinnel futott be az Anubis gyűjtemény

A BLAST.tv Párizs Majorig már nincsen sok idő, Anubisnak pedig nem volt még saját gyűjteménye a szuvenír dropokhoz. De arra nem számítottunk, hogy így fogják kiadni azt!

Aligha számított rá bárki is, hogy ma hajnalban a Valve előáll egy Anubis témájú gyűjteménnyel. De nemhogy előálltak eggyel, még a klasszikus szabályokat is felrúgták közben! Ugyanis a játék történetében először egy pálya témájú láda nem kizárólagosan Major drop lesz, amit Viewer Pass-szal szerezhetünk be, hanem külön megvásárolható és kinyitható már ma (kulcs vásárlása nélkül). Értelemszerűen így nem számít szuvenírnek az ebből eső nyeremény, de a skineket látva talán nem is baj, ha beszerezhetjük őket arany matricák nélkül is.

Az Anubis gyűjtemény skinjei – már amennyire lehetséges – egyiptomi témákat követnek. Így van hieroglifás XM, múmiás TEC-9, skarabeuszos P90 és még sorolhatnánk. A láda legdrágább darabja pedig az egyetlen piros skin, a Hórusz szeme M4A4 lesz majd, ami szerintünk jó ideje az egyik legszebb M4A4 – de ezt döntsétek el Ti magatok a galériánkra kattintva!

Kattints a képre a galériáért!

Galéria

Kövess Minket!