9 másodpercet ad a rosszfiúknak Denzel Washington A védelmező 3 első trailerében

9 másodpercet ad a rosszfiúknak Denzel Washington A védelmező 3 első trailerében

Denzel Washington és Dakota Fanning közel 20 évvel a Man on Fire után újra találkoznak.

Kevés olyan film készült az elmúlt évtizedekben, amelyben egy igazságosztó rakott rendet a rosszfiúk között. Na jó csak vicceltünk, lassan Dunát lehetne rekeszteni az ilyesfajta filmekkel, mégis sorozatban készülnek Hollywoodban ezzel az alapkoncepcióval az új filmek. Most például Denzel Washington tér vissza Robert McCall szerepében A védelmező (The Equalizer) harmdik felvonásában, amely szeptember 1-jén kerül a mozikba a Sony Pictures forgalmazásában.

A rajongók által megkedvelt filmes széria immáron trilógiává érett, és a harmadik filmben Robert McCall már nem az Egyesült Államokban, hanem nemzetközi szinten küzd a bűnözés ellen, és ezúttal az olasz maffiával kerül összetűzésbe. Dél-olaszországi tartózkodása alatt felfedezi, hogy néhány barátja a helyi maffiafőnökök ellenőrzése alatt áll és emiatt készen áll újra a saját kezébe venni az ügyet, hogy megvédje őket. Denzel Washingtonhoz egy teljesen új szereplőgárda csatlakozik – David Denman, Sonia Ben Ammar és Remo Girone –, ráadásul újra találkozik a Man on Fire-ban feltűnt Dakota Fanninggel, aki mindössze 9 éves volt, amikor Tony Scott akcióthrillerében Washington oldalán tűnt fel. Az első két részt követően Antoine Fuqua is visszatért rendezőként, miközben a forgatókönyvet Richard Wenk jegyzi.

Az 1980-as évekbeli, azonos című CBS-sorozat alapján készült filmes franchise 2014-ben indult útjára, majd a második rész 2018-ban debütált. Érdekesség lehet, hogy nem sokkal később, 2021-ben a CBS újraindította az eredeti drámasorozatot Queen Latifah-val, aki Robyn McCallként teszi helyre a rosszfiúkat. A védelmező reboot sorozat harmadik évada május 21-én ér véget, míg a negyedik szezon premierje idén ősszel várható.

Na de kanyarodjunk vissza A védelmező 3 mozis verziójához, hiszen befutott az első, szinkronos előzetes is hozzá, amiben Washington nagyjából kilenc másodpercet ad ellenfeleinek, mielőtt végleg hidegre tenné őket:

Kövess Minket!