CS:GO-mezekben fosztogatnak a Karib-tenger kalózai

CS:GO-mezekben fosztogatnak a Karib-tenger kalózai

Nem várt rajongói akadtak a Grayhound Gaming csapatának.

Azt hittétek, hogy a mai nap simán elmegy mellettünk anélkül, hogy bármi furcsát hallanánk a világ egyik legnagyobb e-sportjátékáról, a CS:GO-ról. Botor gondolat volt ez, hiszen kalózok támadták meg a Grayhound Gaming mezeit szállító hajót a Karib-tengeren.

Nem, nem vicc. Elmúlt már a bolondok napja, ez tényleg megtörtént, maga a csapat alapítója és tulajdonosa számolt be róla. William Gray először Twitteren, később a Dust2.us-nek is megerősítette, hogy szurkolóiknak még várniuk kell a megvásárolt mezekre, mert kalózok eltérítették azt a szállítmányozóhajót, amin a csapat mezei is voltak.

Sajnos manapság is megszokottnak mondható, hogy Afrika bizonyos partjainál kalózok portyáznak. Ám ez a támadás most nem ott történt, hanem papír szerinti sokkal békésebb vizeken, a Karib-tengeren. A hír persze hamar bejárta az internet CS:GO-mémektől hemzsegő felét, még az ESL is rárepült.

A Grayhound Gaming a BLAST.tv Paris Major Challengers szakaszába is bejutott, szegények valószínűleg még ott is kapni fogják a kalózos mémeket. Sokan már csak azt várják, hogy maguk a kalózok bukkanjanak fel online a Grayhound mezekben.

Viccet félretéve, bízunk benne, hogy személyi sérülés nem történt és a csapat legnagyobb kára néhány elveszített mez.

Kövess Minket!