A Secret Invasion új trailere alapján egy utolsó pokoli háború vár Nick Furyékra

A Secret Invasion új trailere alapján egy utolsó pokoli háború vár Nick Furyékra

Hosszú idő után végre tényleg egy komoly hangvételű és izgalmas történetre számíthatunk.

Nick Fury karaktere érdekes helyet foglal el az MCU-ban, ráadásul a Pókember: Idegenben eseményei óta egy kicsit eltűnt a képernyőről, de a Disney+ legújabb sorozatában ő lesz a főszereplő, és rögtön elég komoly kalamajkában találja magát. A most kiadott Secret Invasion (Titkos Invázió) előzetesében végre bepillantást nyerhetnek a rajongók, hogy mire is számíthatnak, az első képkockát alapján pedig bíztatónak ígérkezik a S.H.I.E.L.D. egykori vezetőjének új kalandja. A trailerből kiderül, hogy a visszatérését követően egy olyan háborúra készül, melyet csak ő képes megvívni.

Nick Fury (Samuel L. Jackson) távolléte nem maradt észrevétlen a Földön az elmúlt években, és ami fontos, hogy ezzel a szériával jó néhány kérdést megválaszolnak majd a Thanos csettintését követő időszakot illetően, melyet végül a Bosszúállók vissza tudtak fordítani. Amíg Fury köddé vált, a hozzá hűséges Skrullok, mint például Talos (Ben Mendohlson), kénytelen végignézni, ahogy a szélsőséges Gravik (Kingsley Ben-Adir) kihasználja Fury távollétét, hogy igazolja egyre erőszakosabb tetteit a szabadságért folytatott harcban.

Gravik lakosság elleni támadásai miatt Fury végül visszatér a Földre, és – miközben ő a világ első számú körözöttje – kapcsolatba kerül olyan régi - és látszólag emberi - szövetségesekkel, mint Maria Hill (Colbie Smulders) és az MI6-os Sonya Falsworth (Olivia Colman). De úgy tűnik, hogy a világ azért is került olyan nagy veszélybe, mert Fury nem kér a Bosszúállókból és nem hajlandó kapcsolatba lépni velük emiatt. Bár a trailerben nem figyelhető meg semmilyen utalás, hogy esetleg a Bosszúállók tagjai közül bárki is felbukkanna majd a sorozatban, ennek ellenére mégis kellően akciódús, komor és izgalmas történetet vetít elő a Secret Invasion. Kaphatnak végre egy olyan szériát a rajongók, amely tényleg megérdemelnek.

A Secret Invasion június 21-én debütál a Disney Plusszon. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy egyben adják majd ki vagy részenként az új Marvel sorozatot.

Kövess Minket!