Visszahozzák az MCU-ba A hihetetlen Hulk egyik elfelejtett karakterét

Visszahozzák az MCU-ba A hihetetlen Hulk egyik elfelejtett karakterét

Nem, nem Edward Norton tér vissza, hiszen az ő szerepét Mark Ruffalo kapta meg a filmet követően, Liv Tyler viszont újra feltűnik majd a nagyvásznon a szuperhősök oldalán.

A mai nap egyik legjobb híre, hogy a 2008-as filmben bemutatott Betty Rosst játszó Liv Tyler visszatér a MCU-ba, 16 évvel A hihetetlen Hulk-os szerepét követően.

Azt is tudni lehet már, hogy a színész a 2024-es Amerika kapitány: Új világrend című (Captain America: New World Order) alkotásban játszhatja el ismét Betty Rosst, a tudóst, aki egyben Thaddeus "Thunderbolt" Ross tábornok lánya. A filmben az édesapját a néhai William Hurt alakította, aki többször is feltűnt azóta a Marvel Studiosnál. Amerika Kapitány következő kalandjában viszont Harrison Ford lesz Thaddeus Ross, miközben a karakter már az Egyesült Államok elnökeként kapcsolódik be az események forgatagába.

A Hihetetlen Hulkban egyébként Betty Rosst és Bruce Bannert szerelmi szálak fűzték össze, de miután Edward Nortont Mark Ruffalo váltotta, Tyler karakterét csak futólag említették meg, viszont ő maga többet már nem tűnt fel az MCU-ban, egészen mostanáig. Liv Tylert legutóbb a Fox 9-1-1: Lone Star című sorozatának első évadában lehetett látni, valamint Brad Pitt oldalán is feltűnt a 2019-es Ad Astra című sci-fi drámában.

Az Új világrend főszereplője Anthony Mackie lesz, mint Sam Wilson, aki első körben a Marvel 2021-es Disney+-ra felkerült sorozatában, a Sólyom és A Tél katonája című sorozatban vette át Amerika kapitány szerepét Steve Rogerstől (Chris Evans). A filmet Julius Onah ("Luce", "The Cloverfield Paradox") rendezi Malcolm Spellman és Dalan Musson forgatókönyvéből.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!