Nem hiszed el, miért ér ez a CS:GO-skin több, mint 1000 dollárt

Nem hiszed el, miért ér ez a CS:GO-skin több, mint 1000 dollárt

Vajon mindenki azt látja ebben a skinben, amit hiányol?

Mindig is egy furcsa lény volt a Steam Piac és azon belül is a CS:GO-skinek. Néha a legelképesztőbb dolgok, ötletek, minták, számok befolyásolják a piacot és néha egy pár száz forintos skin is felértékelődhet akár több ezer dollárra is. Most is ez a helyzet, ezúttal egy Five-Seven skinnel a főszerepben!

Valószínűleg mindannyian ismeritek a Five-Seven Kami skint, ami jelenleg picivel több, mint 1 euróért megvásárolható. A 909-es patternnel rendelkező Kami azonban egészen más. Ezeken a darabokon a minta egy része egy vaginára hasonlít, legalábbis a CS:GO-játékosok szerint, akik épp ezért jóval többet is kifizetnek egy ilyen skinért, mint azt gondolnánk. A napokban például 1300 euróért cserélt gazdát egy 909-es Five-Seven Kami, ráadásul a világ 3. legjobb floatjával rendelkező darab. Az üzletet később a vásárló is megerősítette, Leafy ráadásul rápakolt néhány 2015-ös Cloud9 Katowice Holo matricát, így most a skin körülbelül 2500 eurót ér.

Nem is tudjunk mit mondjunk... sosem volt normális a CS:GO-skinek árfolyama, ez is egy elég kirívó példa. Az biztos, hogy érdemes jól megnézni a skinjeiteket, sose tudni mikor bukkantok egy olyan kincsre, amit 1 euró helyett hirtelen több ezerért tudtok majd értékesíteni.

Kövess Minket!