Ők hárman lehetnek az Így neveld a sárkányodat mozifilm főszereplői

Ők hárman lehetnek az Így neveld a sárkányodat mozifilm főszereplői

Galériában mutatjuk meg nektek, hogy kik játszhatják majd el elvileg a főbb szerepeket az élőszereplős alkotásban.

Az Így neveld a sárkányodat élőszereplős remake előkészítési fázisa a jelek szerint remekül halad, egy új pletyka szerint pedig már meg is van, hogy kik lehetnek majd a film főszereplői.

A Dreamworks égisze alatt elkészült Így neveld a sárkányodat animációs filmek a hihetetlen szereplőgárdájuk (szinkronra értendő) és szívmelengető történeteik miatt váltak a rajongók kedvenceivé. Ennek következtében nem meglepő, hogy egy élőszereplős remaket is moziba akarnak küldeni.

Azt még nem tudni, hogy ez a változat mennyiben különbözik majd a történet szempontjából az animációs filmekben látottaktól. Jó jel viszont, hogy Dean DeBlois, az animációs trilógia atyja visszatér és egyben ő lesz remake rendezője, írója és producere is egyben.

Daniel Richtman, iparági bennfentes megosztott egy pletykát, hogy állítólag három színész is tárgyalásokat folytat az Így neveld a sárkányodat élőszereplős remake főszerepeiről. Kattints a képre a galéria megtekintéséért:


Joel Edgerton – Stoick the Vast (Pléhpofa)

Az pedig, hogy a színészekkel állítólag már közel a megegyezés, azt is jelentheti, ha minden a tervek szerint alakul, akkor 2024 elején vagy közepén elkezdődhet a forgatás. Ha ez így van, akkor egy lehetséges 2025-ös megjelenési dátum is szóba jöhet.

Galéria

Kövess Minket!