Igazi szuperhős kapta meg a Minecraft film főszerepét

Igazi szuperhős kapta meg a Minecraft film főszerepét

A hír hallatán valamiért nekem a Rossz PC Játékok Sorozatból a Heat jutott eszembe, hiszen, ha elfogy a lőszered jöhet az akvafitnesz.

Bejelentések sorával állt elő a Warner Bros. és ennek apropóján kiderült, hogy Jason Momoa főszereplésével készítik el a Minecraft filmet, amelynek a bemutatójára egészen pontosan 2025. április 4-én kerül majd sor. A stúdió a Legendary Pictures-szel közösen felel a projektért. A rendezői széket Jared Hess (Napoleon Dynamite, Nacho Libre) foglalhatja el, miközben a produceri feladatokat Roy Lee, Jill Sobel Messick, Mary Parent, Lydia Winters és Vu Bui látja majd el.

Az adaptáció koncepciója a svéd Mojang Studios égisze alatt nőtte ki magát világhírűvé, hiszen a majd másfél évtized alatt elképesztően sikeresnek mondható a Minecraft, amely egy sandbox videójáték.

A világot behálózó programot Markus "Notch" Persson alkotta meg, aki több korai privát tesztverziót követően 2009. májusában végre a nyilvánosság számára is elérhetővé tette, de az első verzió hivatalosan 2011. novemberében jelent meg, amikor Notch lemondott, és Jens "Jeb" Bergensten vette át a fejlesztést. A Minecraft a videójátékos történelem legkelendőbb címévé vált, és 2021-re több, mint 238 millió eladott példánnyal, valamint közel 140 millió havi aktív játékossal büszkélkedhet.

A Warner Bros. továbbá beszámolt az Óz, a nagy varázsló animációs filmjéről is, amelynek eredetileg 2024. február 2-án tartották volna meg a premierjét, de helyette Barry Levinson The Wise Guys című alkotása kerül a mozikba Robert DeNiro főszereplésével. A stúdió emellett finomított a 2023-as év végi menetrendjén is. A DC Studios várva várt Aquaman és az elveszett királyság című filmje – szintén Momoa főszereplésével – mostantól karácsony helyett december 20-ától tekinthető majd meg.


Akvafitneeeesz

Borítókép forrása: movienewsnet.com

Kövess Minket!



Közvetítések