Locsolkodás után az alábbi filmekbe és sorozatokba érdemes belenézned húsvétkor

Locsolkodás után az alábbi filmekbe és sorozatokba érdemes belenézned húsvétkor

Bemutatjuk mivel rukkol elő húsvét alkalmából a Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video és a SkyShowtime. Jó szórakozást!

Alighanem mindenki nagyon várja a tavaszt, és bár már áprilist írunk, a jó idő egyelőre még telel, hiszen továbbra is hűvös van, sőt, egyes helyeken még a hóesés sem ritka. Ez pedig nem egy jó előjel a hosszúhétvégét illetően, hiszen ilyenkor az ember azért a három nap alatt szívesen tenné ki a lábát a négy fal közül. Erről sajnos azonban egyelőre le kell mondani, viszont ha már így alakult a dolog, az a jó hírünk, hogy a streamingszolgáltatók nem pihennek és a már eddig is bő kínálatukat további érdekességekkel bővítik a húsvéti hétvégére is. Az otthon kényelmében tehát a családdal is lesz mit nézni, megannyi új vagy ismét feltöltött filmmel és sorozattal találkozhattok, ha átböngészitek a hazánkban is elérhető streamingplatformok tartalmát.

Éppen ezért egy csokorba szedtük nektek, hogy április 7. és 10. között milyen izgalmas újdonságokkal találkozhattok:

Netflix

Chupa

Egy magányos fiú Mexikóba látogat a családjához, ahol a nagyapja farmján rejtőző, mitikus lénnyel találkozik – ezzel kezdetét veszi élete nagy kalandja.

Beef (Balhé – 1. évad)

Az országúti incidens olyan viszályt szít két idegen – egy sikertelen kivitelező és egy elégedetlen vállalkozó – között, amely a legsötétebb oldalukat hozza ki belőlük.

Transatlantic (Az Atlanti-óceánon túl – 1. évad)

1940-ben két amerikai és szövetségeseik mentőakciót szerveznek Marseilles-ben, hogy művészeknek, íróknak és menekülteknek segítsenek megszökni Európából a II. világháború alatt.

Hunger (Sóvárgás – Netflix original)

Egy gyorsétteremben dolgozó tehetséges fiatal szakács lehetőséget kap rá, hogy egy híres, de könyörtelen séftől tanulhasson, és eközben a saját tűrőképessége határait feszegeti.

Thicker Than Water (Eddig minden patent – 1. évad – Netflix original)

Egy újságírónő élete káoszba fordul, amikor megpróbálja megóvni bátyját a törvény erejétől, ezzel öntudatlanul egy drogbáró kegyetlen tervének részesévé téve családját.

Disney+

The Crossover (Sikerikrek)

A Kwame Alexander bestsellerré vált regénye alapján készült The Crossover a kiválóan kosárlabdázó középiskolás ikrek, Jordan „J.B.” és Josh „Filthy” Bell történetét meséli el a felnőtté válásról, az elszakadásról és arról, ahogy kosárlabda-edző apjuk szabályait alkalmazzák – a pályán és azon kívül is.

Tiny Beautiful Things (Apró gyönyörű dolgaink)

A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjtemény alapján készült film főszereplője egy nő, akinek a házassága a végét járja, akivel a lánya szinte szóba sem áll, s akinek írói karrierje nem is létezik. Így amikor egy barátja azt javasolja, hogy vegyen át egy tanácsadó rovatot, teljességgel alkalmatlannak érzi magát a feladatra... pedig talán pont erre termett.

The Mandalorian (3. szezon, 6. epizód)

HBO Max

Kung Fu (3. szezon)

Nicky, a kapunyitási pánikban szenvedő kínai-amerikai nő sorsfordító útra indul egy távoli kínai kolostorba. Visszatérve látja, hogy szülővárosát a bűn és a korrupció uralja, így harcművészeti képességeit veti latba a közösségért.

Winchesters (Winchesterék – 1. szezon)

Mielőtt Sam és Dean megszületett volna, ott voltak a szüleik, John és Mary. A Dean Winchester által elmesélt történetből kiderül, hogyan találkozott John Winchester és Mary Campbell, és hogyan mentették meg a saját szerelmüket és az egész világot.

Prime Video

Saban's Power Rangers

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.

SkyShowtime

2nd Chance (Második esély)

Richard Davis, a modern golyóálló mellény feltalálója. Davis elszántan bizonyítani akarta, hogy kockázatos terméke működik, ezért beutazta az országot, és legalább 192 alkalommal lövette le magát, míg végül elnyerte az amerikai kormány bizalmát, akik üzletet is kötöttek vele. Senki sem hitt jobban a mellényben, mint Davis, de amikor biztonsági kérdések merültek fel az öltözékkel kapcsolatban, egy bizalmi partnere szövetségi besúgóvá vált, Davis pedig mindent megtett annak érdekében, hogy eltitkolja a mellény és az üzlet hibáit.

Kövess Minket!



Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.