A gamerek álma az új ASUS ROG Swift OLED monitor!

A gamerek álma az új ASUS ROG Swift OLED monitor!

Nem finomkodik az ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM és pont ezzel nyeri el a gamerek szívét.

Aki játszott már bármilyen kompetitív videójáték, az pontosan tudja, hogy mennyire fontosak a megfelelő és minőségi eszközök használata a siker érdekében. Persze nem egy egér és nem egy monitor miatt válik hirtelen bárki s1mplevé, a NaVi ukrán sztárjátékosává, de óriási fejlődést eredményezhet a játékunkban már az is, ha megfelelő monitort használunk. Ezért is volt rendkívül izgalmas a januári CES, ahol az ASUS egy egészen páratlan új monitort mutatott be, egy valódi bestiát, ami tökéletes választás lehet minden gamer és minden e-sportoló számára. Ez az ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM!

Az ASUS saját elmondása szerint ez a típus az endgame monitor, a csúcsok csúcsa, az játékokból ismert endgame kontent, a legerősebb kard, a legbrutálisabb páncél. Tud mindent, amit elvárunk egy mai modern gamer monitortól, de kijavítja az OLED panelek sokszor bosszantó hibáit. A 27 colos, 1440p-s panel minden játék alá tökéletes alap, ezt megfejeli még az ASUS 1000 nites fényerővel, 0,03 másodperces válaszidővel és 240 Hz-es képfrissítéssel, hogy azok se unatkozzanak, akik e-sportmagasággokba szeretnének törni. Sőt, az is megtalálja a számítását, aki stúdió minőségű megjelenítésre vágyik filmnézés, gaming vagy egyszerű hétköznapi használat során, hiszen a monitor 2 alatti Delta E értékkel bír!

A gamer monitorok között még viszonylag újdonságnak számítanak az OLED panelek. Eddig leginkább TV-k között szoktuk meg ezt a típust és azok is sokszor túlzottan melegedtek. Az ASUS-nak sikerült megoldani a problémát, teljesen új hűtést kapott a ROG Swift OLED PG27AQDM, ami így jócskán kitolja a panel élettartamár. A cég beszámolói szerint, más 27 colos OLED panelekhez képest 5%-kal sikerült lejjebb vinniük a ROG Swift OLED PG27AQDM átlagos hőmérsékletét. Sajnos azt is sokszor kellett már tapasztalnunk az OLED paneles TV-k esetében, hogy a gyártók vagy csodálatos panelt, gyönyörű képminőséget villantanak vagy magas képfrissítést, a kettőt együtt nem. Itt más a helyzet, egy gamer számára felesleges az óriási kijelző, a 27 colos panel pont tökéletes méretű, gyönyörű képeket varázsol elénk az OLED panel, ráadásul 240 Hz-en.

Bármire is szeretnéd használni az ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM-t, a monitor tökéletes választás lehet, legyen szó akár csak egy filmnézős estéről, egy könnyed hétvégi CS:GO-meccsről vagy a magasszintű e-sportról.

Kövess Minket!



Közvetítések