LoL: Új Havas Hold hőskinézeteket mutatott be a Riot Games

LoL: Új Havas Hold hőskinézeteket mutatott be a Riot Games

A 13.10-es League of Legends-frissítéssel érkezhetnek meg a kliensbe a legújabb kozmetikai tartalmak.

A Riot Games munkatársai gőzerővel dolgoznak a hatalmas változtatásokon, amelyek a 13.10-es frissítéssel érkezhetnek meg a League of Legendsbe. Ahogy a tavalyi évben a 12.10, úgy idén is a mid-season patch lehet az, amelyik alapjaiban rajzolhatja újra az erőviszonyokat, adhat új irányt a metának. Egyelőre még csak a tesztszerveren lehet kipróbálni a visszatérő Statikk Shivet, a mitikus Guinsoo's Rageblade-et, az átalakított Divine Sunderert és Galeforce-t, de ha jól sikerülnek a próbameccsek, akkor boldogan építhetik be a játékegyensúlyért felelős csapat tagjai ezeket a régi-új tárgyakat a következő módosításcsomagba. Addig is csodáljátok meg a Snow Moon skincsalád legújabb három tagját.

Snow Moon Ahri

Snow Moon Varus

Snow Moon Morgana

Mythic High Noon Lucian chroma

Morgana, Varus és Ahri Caitlynhez, Illaoi-hoz és Kaynhez csatlakozik várhatóan a jövő hét utáni héten, avagy a 13.10-es League of Legends-frissítés megérkezése utáni napon. Emellett örülhetnek azok, akik gyűjtik a mitikus chromákat, az egyik leglátványosabb kinézethez készített ilyen extra átszínezést az animátorcsapat. Szerencsére még Lucian mindig része a metának, Nami oldalán Solo Queue-ban bármikor megállja a helyét ELO-tól függetlenül. Ameddig ezekre az újdonságokra készültök, merüljetek el az Inkshadow tartalmakban, a 2023-as MSI-hoz készített játékon belüli esemény már elérhető, gyűjthetitek a tokeneket, amiket utána értékes jutalmakra válthattok be az esemény saját boltjában.


A hivatalos Star Wars-nap alkalmából összegyűjtöttünk nektek öt olyan történetet a messzi-messzi galaxisból, amikkel eddig nem foglalkozott a Disney, pedig simán saját filmeket érdemelnének.

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.