BLAST.tv Paris Major: Végre megjöttek az új matricák!

BLAST.tv Paris Major: Végre megjöttek az új matricák!

Jöhetnek a tippek! Szerinted melyik csapat nyeri a BLAST.tv Paris Majort?

Már meg sem lepődünk, de tényleg. Hosszú évek óta ismerjük a Valve csapatát, már-már kötelező megszoknunk, hogy sokszor meglehetősen random mód dolgoznak és nem sietnek el semmit. Három nap múlva kezdődik a világ utolsó CS:GO Majore, a BLAST.tv Paris Major, de csak ma hajnalban jött meg az új viewer pass és az új matricák!

Új persze nincs a nap alatt. Megkaptuk a három különböző matricakapszulást, ezek darabja 0,95 euróért vásárolható és a befolyt pénz 50%-a a csapatokhoz kerül, így extrán támogathatjuk kedvenceinket. Maga pass 9,49 euró fejében vásárolható meg, de van egy fokkal drágább kiadása, ahol 16,99 euróért cserébe három extra tokent is kapunk, amikkel három extra dropot szerezhetünk. 

És persze ne feledkezzünk meg a jó öreg Pick'Em Challenge-ről sem, amit ugyancsak a pass megvásárlásával oldhatunk fel! DonHaci készülhet a következő Gold Coin begyűjtésére.

Ne feledjétek, hogy a BLAST.tv Paris Major május 8-án kezdődik és teljes egészében élőben követhetitek majd az Esport1TV csatornáin! Olyan csapatoknak szurkolhattok, mint a Fnatic, a G2, a NaVi, a Heroic, a NiP, a Vitality és persze a MOUZ, ahol torzsi durrogtatja majd az AWP-t.

Kövess Minket!