Ki nem találnád ki játszhatja Johnny Caget a Mortal Kombat második részében

Ki nem találnád ki játszhatja Johnny Caget a Mortal Kombat második részében

A 2021-es reboot folytatására visszatér Simon McQuoid rendező és már folynak a tárgyalások Johnny Cage szerepét illetően is.

Sokan hatalmas örömmel fogadták a 2021-es Mortal Kombat mozifilmet, és bár pénzügyileg mindenképp sikeresnek mondható a projekt, azért a rajongók egy jó része, illetve a kritikusok is látták az égbekiáltó hibáit – elég csak a teljesen érthetetlen módon bemutatott új főszereplőt, Cole Youngot felidézni. Az is sokatmondó, hogy bizonyos tekintetben az 1995-ös film jobban sikerült az új filmnél. Mindenesetre a bunyós játékból megszületett adaptációnak a folytatása zöld utat kapott és a projekt meglehetősen jól áll, hiszen az első felvonás rendezője biztosan visszatér, miközben az egyik régi nagy kedvenc felbukkanása is biztosra vehető. Johnny Cace szerepére pedig nem mást szemeltek ki, mint Karl Urban, akit első körben alighanem A Gyűrűk Ura trilógiából (ő játszotta Eomert), illetve a jelenleg is futó The Boys (A Fiúk – Billy Butcher) sorozatból ismerhetnek sokan. A második rész forgatókönyvét pedig Jeremy Slater (Holdlovag, Az Esernyő Akadémia) írja.

Nem csak a mozikban ment nagyot a 2021-es változat, hiszen az HBO Maxon is az egyik legnépszerűbb filmnek számít a premierje óta, a stáblista végén látott jelenet pedig előrevetítette, hogy az első részből oly nagyon hiányolt Cage is bemutatkozhat majd a következő részben. Nem véletlenül hiányolták őt a rajongók, hiszen Cage az első Mortal Kombat játék 7 alapkarakterének az egyike, ráadásul a pökhendi, tudálékos Hollywoodi akciósztár személyiségével sokak szívébe belopta magát az elmúlt évtizedek alatt.

Nem csak az új film tartja lázban a rajongókat az elmúlt hetekben, Ed Boonék egy ideje már erősen célozgatnak a Mortal Kombat videójáték 12. részének bemutatására is, így tehát érthető, hogy egyesek már alig bírják kivárni a hivatalos információk megjelenését.

Kövess Minket!