Itt a Mortal Kombat 12 első hivatalos videója!

Itt a Mortal Kombat 12 első hivatalos videója!

30. évfordulóját ünnepli a Mortal Kombat-franchise, van bennük még három évtized?

A Mortal Kombat-sorozat októberben töltötte be 30. évfordulóját, és a játékok mögött álló NetherRealm Studios csapata egy videót tett közzé, amelyben megköszöni a rajongóknak a három évtizeden át tartó szeretetet és támogatást, valamint utal arra, hogy mire számíthatunk a szériától a jövőben. A bő 2 perces videó során láthatunk számos munkatársat, köztük tervezőket, animátorokat például, ahogy hálájukat fejezik ki a rajongók felé.

Felismerhetünk ismerős arcokat is közöttük, mint például a közösségi menedzser és a KombatKast házigazda Tyler Lansdownt, azonban eddig nem történik semmi érdemleges az MK12 szempontjából. A lényeg a végén látható, amikor a Mortal Kombat legnevesebb képviselője, a társalkotó Ed Boon jelenik meg.

Ő is megköszöni a támogatást a rajongóknak, ám itt nem áll meg, hanem hozzáteszi, „még nem végeztünk”. Ezután pedig egy 12 (!) másodperces klipet láthatunk, amint a homok szóródik lefelé egy homokórában, majd az utolsó szemcse felrobban, amint „közel úszik hozzánk”, majd elsötétül a kép. Bár konkrétum nem hangzott el, már egy ideje nyílt titok, hogy idén érkezhet a 12. epizód, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav a cég 2023 első negyedévi eredménybeszámolója során árulta ezt el. A feltételezést csak megerősítik Boon szavai és a végső kis klip. A hossza mellett az is gyanús, hogy a homokóra hasonlít Kronika homokórájára, aki ez előző rész főellensége, így nem kizárt, hogy ez már némi teaser, már ha szükség van bármiféle kedvcsinálóra.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Gamer szótár