Hamarosan bejelentik a Mortal Kombat 12-t?

Hamarosan bejelentik a Mortal Kombat 12-t?

Akár már májusban megszülethet a nagy bejelentés!

Ahogyan arról már lelkesen beszámoltunk nektek, a következő hetek tele lesznek minden jóval, mint a Mikulás puttonya, és sorban érkeznek majd a játékmegjelenések, illetve az ezekkel kapcsolatos események, mint a Summer Game Fest. Ez utóbbi már nincs messze, június 8-án rendezik meg, és várhatóan hatalmas Xbox- és Bethesda-bemutatóknak ad otthont, ezért úgy tűnik, hogy a Sony minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy egy monumentális PlayStation-rendezvényt tartson. Nemrégiben olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint a Mortal Kombat 12 az egyik olyan cím, amely a középpontba kerül ezen az eseményen, és talán hamarabb, mint gondoltuk.

Ha a PlayStation és ezzel a Sony előzni szeretne, akkor májusban egy bemutatót kell tartania, és több bennfentes jelentés szerint pontosan ez fog történni. Ez alapján a Mortal Kombat 12 már csak hetekre van a hivatalos leleplezéstől?

Nem csak a következő hetek lesznek várhatóan fantasztikusak, tűzijátékra számíthatunk az egész év során, mert mind a PlayStation, mind az Xbox titán címeket tartogat megjelenésre készen. Az Xboxon például a Starfield, az utóbbi évek egyik legjobban várt játéka érkezhet, a PlayStationön pedig a Marvel's Spider-Man 2-re  várunk már nagyon. Mindezt tetézi, hogy a Mortal Kombat 11 bődületes, 500 millió dolláros profitot hozott, ezért több bennfentes szakértő is eljátszott azzal a feltételezéssel, hogy május vége felé PlayStation-bemutatóra kerül sor, és ezen az eseményen teljes egészében leleplezik a Mortal Kombat 12-t is. Már négy év eltelt a 11. rész óta, ráadásul érkezik új Tekken és Street Fighter is szóval, itt az ideje egy új Mortal Kombat címnek is. Visszatérve az insiderekre, az elmúlt hetekben Jeff Grub azt mondta, hogy a PlayStation showcase májusban lesz, Shpeshal Nick szerint is itt mutatják az új MK-t, Jez Corden pedig megerősítette, hogy a programot májusban jelentik be, szóval az egyébként is erős év még tovább izmosodhat!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Gamer szótár