15 év után még mindig sehol nem tart a Beyond Good & Evil 2?

15 év után még mindig sehol nem tart a Beyond Good & Evil 2?

Még mindig nem lehetünk űrkalózok.

Ha hiszitek, ha nem, kilenc év után végre megjelent a Dead Island 2, ami bár nem váltja meg a világot, azért bőven el lehet vele szórakozni. Kilenc évnyi várakozás után ez mondjuk elég alap. De még így sem a Dead Island 2 a leghosszabb ideje készülő játék, a Ubisoft még erre a kilenc évre is rá tud tenni egy lapáttal.

A Beyond Good & Evil 2 ugyanis immár 15 éve készül, persze ez idő alatt számtalanszor újraindult már a projekt, lecserélték már az azon dolgozó teljes brigádot is. 15 év után lassan jó lenne ha látnánk valamit a játékból, ha az végre valami értékelhető formát öltene, de úgy tűnik nem ez a helyzet.

A Ubisoft egy friss álláshirdetése alapján senior concept artistot keresnek a csapatba, akik a Beyond Good & Evil 2-n dolgoznak. Ezzel csak az a baj, hogy ezen pozíció betöltői javarészt a játék fejlesztésének kezdeti stádiumában dolgoznak, hiszen feladatuk a játék alapvető céljainak, működésének meghatározása.

Magyarán a Beyond Good & Evil 2 kapcsán még mindig semmi sem végleges, még mindig keresik az utat amit a játéknak járnia kellene, csak ezen már lassan generációk nőnek fel, a játék pedig még mindig sehol.

Kövess Minket!