Már idén megjelenhet a Mortal Kombat 12!

Már idén megjelenhet a Mortal Kombat 12!

Tavaly a 30. születésnap talán nem úgy sikerült, mint vártuk, de idén újra örülhetnek a Mortal Kombat rajongói.

Fantasztikus híreket kaptak a Mortal Kombat széria rajongói. Körülbelül egy éve tudtuk meg egy véletlen folytán, hogy úton lehet a Mortal Kombat 12. Azonban hiába jött el az EVO 2022, virtuális bunyós játékok olimpiája, bejelentés nélkül maradtunk. Végül a 30. születésnap alkalmából rántották le a leplet egy MK-programról, ám ez nem a 12. rész volt, hanem a Mortal Kombat: Onslaught mobilos spin-off. Most úgy tűnik a várva várt játék végre megérkezhet.

A Warner Bros. Discovery negyedik negyedéves pénzügyi helyzetéről szóló beszélgetésen David Zaslav vezérigazgató elárulta, hogy a Mortal Kombat 12 készül, és talán még idén megjelenik. A bejelentés a semmiből érkezett, akkor lepett meg minket vele Zaslav, amikor egyébként egy másik címről, a Hogwarts Legacyról áradozott. A Warner szerint két hét alatt több mint 12 millió példányt adtak el, és 850 millió dolláros bevételt generált a program.

„És még sok minden más is jön, beleértve a várva várt Mortal Kombat 12-t és az Suicide Squad: Kill the Justice League-et. Ezek olyan játékok, amelyek szintén idén fognak megjelenni és remek számokra számítunk tőlük” – mondta Zaslav.

Feltételezhetjük, hogy az MK 12-t is a Netherrealm fejleszti majd, Zaslav nyilatkozatából pedig arra következtethetünk, hogy az új Injustice játék előtt érkezik, amit a rajongók egy része már jó ideje vár. Lehetséges, hogy a Warner azért tart vissza egy új Injustice-t, hogy ne ütközzön a Justice League-gel. Elvégre egy kiadótól egy évben csak ennyi szuperhősös verekedős játéknak van hely. Néhány órával a leleplezés után a Mortal Kombat társalkotója és a Netherrealm Studios kreatív igazgatója, Ed Boon szokásos humoros kedvében volt. Boontól megszokhattuk a trollkodó kommenteket, ezúttal sem tudta – szerencsére – magában tartani, és csak annyit fűzött hozzá Zaslav szavaihoz, hogy „Na, ki hallotta már a híreket az INJUSTICE 3-ról?”

Szeretnél nyerni Call of Duty: Modern Warfare 2-t? Akkor irány az Esport1 vadonatúj közösségi játéka!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gamer szótár