Közeledik a Hogwarts Legacy multiplayer módjának megjelenése!

Közeledik a Hogwarts Legacy multiplayer módjának megjelenése!

Egyre közelebb kerül a megjelenéshez a Varázsvilág többjátékos módja!

Már a harmadik videót jelentette meg a The Together Team a remek számokat hozó Hogwarts Legacy multiplayer módjáról! A Skyrim Togethert és a Fallout Togethert megalkotó csapat már nagyon jól áll az azóta HogWarp névre keresztelt PC-moddal, ami nemsokára a nagyközönség számára is elérhetővé válik!

Egy hete olvashattatok náluk arról, hogy a mod fejlesztése elindult, és bár még korai stádiumban van, elég ígéretesnek tűnik. A csapat által közzétett első videón még kicsit csúszkálva és szinkronizálatlanul, de két játékos együtt tudott lépcsőzni a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskolában.

Pár nappal később egy 10 perces videó is megjelent a multiplayer mód játékmenetéről, ahol már nem egy, hanem öt játékos járta be a kastélyt, és annak ellenére, hogy az ajtókat csak a "világ tulajdonosa" tudta kinyitni, a többiek szellemként sétáltak át rajta, valamint seprűn repülés helyett csak a magasban sétáltak, látszik, hogy a The Together Team szépen halad a projekttel.

A legújabb fejlemények azonban mutatják, hogy a fejlesztők elkezdték kisimítani a HogWarp ilyesféle hibáit, ugyanis a február 16-án megjelent videó arról szól, hogy szinkronizálták az egyes játékosok ruháit, valamint azok animációit – így tényleg egyre közelebb jutunk ahhoz, hogy a barátainkkal járjuk be a Harry Potter filmek ikonikus helyszíneit. Még ha csak PC-n is.

Bár egyelőre a modnak még nincs kiadási dátuma, és a csapat továbbra is azt vallja, hogy csak korai stádiumban van a fejlesztés, keményen dolgoznak a Hogwarts Legacy Multiplayer verzióján. Persze a neheze még hátra van, hisz a harcrendszert, a küldetéseket és az egyéb mechanikákat nehéz lesz zökkenőmentesen többjátékos módra bővíteni, a Skyrim Together és a Fallout Together sikerei után a The Together Team megérdemli a bizalmunkat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!