Videón a Hogwarts Legacy többjátékos modja

Videón a Hogwarts Legacy többjátékos modja

Nagyon menő lenne, ígéretes a projekt, de még korai szakaszban jár.

A gamer világban egy hete szinte minden a Hogwarts Legacyról szól, érdekességek, útmutatók, modok látnak napvilágot, a játék rekordokat dönt. Ám ezt még lehet fokozni és lelkes csapatok dolgoznak a háttérben, hogy más szemszögből elénk táruljon Roxfort és környéke. 

A The Together Team, a Skyrim Together mod mögött álló csoport felfedte a Hogwarts Legacy többjátékos mod teszt buildjét, amely már most lenyűgözőnek tűnik. Már az is elképesztő, hogy ez mindössze egy héttel a játék megjelenése után érkezett, ráadásul az online többjátékos módot is kilátásba helyezték a Hogwarts Legacy PC-s élvezői számára. Egyelőre egy durva buildről van szó, és a HogWarp névre keresztelt Hogwarts Legacy multiplayer modot bemutató korai videó nagyon keveset mutat. A The Together Team azonban már hónapok óta dolgozik a Skyrim Together projektjén, és olyan modot építettek, ami egyszerre több mint huszonöt játékos online játékát képes támogatni a Skyrimben.

A YouTube-on közzétett gameplay videón két játékost látunk, amint egymás mellett rohangálnak Roxfortban, de ennél többet nemigen árul el a rövid klip. Nem ez az első mod, amit a Hogwarts Legacyhoz készítettek, de már most a legimpozánsabbnak ígérkezik, még akkor is, ha még rengeteg munka vár rá. Egyébként feltűnő, hogy játékosok időben elkülönülnek egymástól, hiába állnak egymás mellett – az egyik nappal játszik, míg a másik éjszaka fedezi fel Roxfortot.

A HogWarp fejlesztését egy Patreon-projekt segíti, és a havi 46 fontba kerülő tagságért azok, akik a legjobban szeretnék megtapasztalni a Hogwarts Legacy multiplayer modját, hozzáférést kaphatnak a HogWarp privát szervereihez. Az alacsonyabb szintű előfizetők számára „korai hozzáférést ígérnek a HogWarphoz”, de egyelőre nincs információ arról, hogy mikor lesz elérhető. Érdemes hangsúlyozni, hogy ez a HogWarp mod egy rendkívül korai verziója, és még évekbe telhet, mire teljesen egységes lesz, és élethű kooperatív élményt nyújt. Lehet, hogy soha nem fog megvalósulni - sajnos ez is egy reális lehetőség.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!