Hogy néznek ki a Harry Potter filmek helyszínei a Hogwarts Legacyban?

Hogy néznek ki a Harry Potter filmek helyszínei a Hogwarts Legacyban?

A videóban látható, hogy az Avalanche Software nagyon hű maradt az alapanyaghoz, és gyönyörűen hozta el a Harry Potter univerzum legismertebb iskoláját a Hogwarts Legacyban!

Február 10-én mindenki számára elérhetővé vált a Hogwarts Legacy, az Avalanche Software Varázsvilágban játszódó single-player kalandja, ahol az 1800-as évek Roxfortjába utazhatunk el, a cél természetesen nem más, mint megmenteni a világot.

A játékot a megjelenés óta hatalmas hype lengte körül, azonban már az első trailerek és képek során látszott, hogy a fejlesztők kitettek magukért. Február 7-én a Deluxe Editiont előrendelők bebocsátást nyertek a Roxfortba, így bár volt aki csak streamek keretein belül, volt aki élőben, de valamilyen módon mindenki rávethette első pillantását a Boszorkány- és Varázslóképzőre, a Tiltott Rengetegre, az Óratoronyra, Hagrid kunyhójára az ezeket körülvevő területre, valamint Roxmorts városára. Ezen kívül a belső terek, például a Sötét Varázslatok Kivédése vagy a Bájitaltan tanterem, sőt, még a Szükség Szobája is is eszméletlenül ki lettek dolgozva, és bár mivel 200 évvel a könyvek és a filmek eseményei előtt játszódik a játék, vannak eltérések, egyáltalán nem érezzük úgy, hogy az Avalanche Software bármit is kispórolt volna a Hogwarts Legacyból a látvány és a dizájn terén!

Így néznek ki tehát a Harry Potter filmek helyszínei a Hogwarts Legacyban az ElAnalistaDeBits jóvoltából!:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!