Hogyan lehet kinyitni a Hogwarts Legacy szemes ládáit?

Hogyan lehet kinyitni a Hogwarts Legacy szemes ládáit?

Bár egy kicsit körülményes, bőven megéri kinyitni a Hogwarts Legacy árgus szemekkel figyelő ládáit!

Bár még meg sem jelent, már több rekordot megdöntött a Hogwarts Legacy, 2023 egyik legjobban várt játéka. A Harry Potter sorozat nyílt Varázsvilága tele van élettel, a karakterünk szinte minden része személyre szabható, emellett rengeteg felfedezendő helyszín és titok vár a Roxfort legújabb tanulóira.

Az egyik legszembetűnőbb titkot a kastélyban és az egyéb területeken elhelyezett Eye Chestek, vagy Szemes Ládák, amelyeket nem lehet csak úgy kinyitni. Az élő dobozok ugyanis rögtön felfigyelnek a játékosra amikor az közel lép hozzájuk, ha pedig betörünk a személyes terébe, akkor csapkodással és morgással reagál, így a kinyitásáról még csak álmodni sem lehet, még akkor sem, ha nagyon óvatosan közelítjük meg a ládákat.

A játék egyik főküldetése, a Secrets of the Restricted Section azonban megoldást kínál az ifjú varázslók és boszorkányok problémájára: ebben a küldetésben ugyanis megtanuljuk a disillusionment varázsigét, amivel láthatatlanná tudunk válni, így egy ellenfél – vagy láda – sem látja, hogy jövünk. Ha egy kis távolságra használjuk az igét az Eye Chestektől, akkor ki tudjuk őket nyitni, amire meglepően aranyos és szomorú hangokkal reagálnak. A lényeg azonban a tartalmuk, ugyanis 500 arany galleon a jutalmunk akkor, ha sikeresen hajtjuk végre a rablást. Bár ez önmagában nem tűnik soknak, a játék elején nagyon jól jön, hogy megvehessük a Szükség Szobájának következő fejelsztéseit, vagy elköltsük Roxmort boltjaiban.

A Hogwarts Legacy a héten már előre letölthető volt, nemsokára pedig jön a hivatalos PS5 és Xbox Series S|X release, február 10-étől kezdve mindenki elmerülhet a Roxfort varázslatos világában!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!