Hogwarts Legacy: Gyűjtsd be a fantasztikus dropokat!

Hogwarts Legacy: Gyűjtsd be a fantasztikus dropokat!

Néhány lépéssel remek ajándékokat szerezhetsz.

A héten a gamerek többségét a Hogwarts Legacy tartja lázban. A Harry Potter univerzumában játszódó játék már hónapok óta nagy hype-ot generált, amely csak fokozódott ahogy haladtunk a megjelenés felé. A nagy felhajtás magában hordozta a nagy bukás esélyét is, ám úgy tűnik erről szó sincs, sokan már most az Év játéka egyik esélyesének tartják. Az első pontszámok és tesztek alapján lenyűgöző programot kaptunk, amelybe az előrendelők már ma belevethetik magukat. 10-én, pénteken pedig mindenki számára megnyílik (PC, PS5 és Xbox Series X/S esetén).

Közben értékes jutalmakat is szerezhettek, ugyanis ma indul egy hosszú Twitch Drops kampány, amelyben egy halom kozmetikai tartalmat lehet nyerni. Ehhez nem kell mást tenned, mint nézni egy kis Hogwarts Legacy-streamet Twitchen február 7. és 24. között. Van egy exkluzív jutalom is, amelyet kifejezetten a fejlesztői stream megtekintéséért lehet feloldani, amelyet az Avalanche saját Twitch-csatornájáról közvetítenek magyar idő szerint 17 órától.

Itt van tehát az ideje ideje, hogy elfoglaljátok magatokat a kedvenc streamereitekkel, különösen azokkal, akiknél engedélyezve vannak a dropok. Három héten keresztül két órányi Hogwarts Legacy streamet kell megnézned, plusz további húsz percet a fejlesztő streamjéből, hogy feloldj minden felkínált bónuszt. Ám néhány lépést még teljesítenetek kell előtte:

  1. Hozz létre egy Warner Bros. fiókot (vagy jelentkezz be egy meglévőbe)
  2. Kösd össze a Twitch-fiókodat a fenti fiókkal
  3. Nézd a Hogwarts Legacy streameket a Twitch-en
  4. Szerezd meg a dropokat
  5. Gyűjtsd be a jutalmakat a játékban

Az alábbi tartalmakat gyűjtheted be:

  • Silver Dragon-Eyed Spectacles
  • Urchin Hat
  • Carmine Lightning Bolt Scarf
  • Lilac Ensemble (teljes outfit)
  • Merlin’s Cloak (exkluzív)

Azt is érdemes észben tartani, hogy ha a Hogwarts Legacy-t Xbox One-ra, PlayStation 4-re vagy Nintendo Switch-re vásárolod meg, amelyek mindegyike később jelenik meg, akkor is részt vehetsz a kampányban és begyűjtheted a jutalmakat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!