Megkapta utolsó előzetesét is a Hogwarts Legacy

Megkapta utolsó előzetesét is a Hogwarts Legacy

Újabb látványos előzetes, ami meghozza a kedvet a játékhoz.

Nemrég megkapta utolsó előzetesét a Harry Potter univerzumában játszódó Hogwarts Legacy. Hónapok óta az egyik leginkább várt cím hamarosan, február 10-én érkezik, így a rajongók már a kezükön számolhatják vissza, mennyit kell még hozzá aludni. Az eddigi előzetesek nagyon meggyőzőek voltak, amelyeket aztán alátámasztottak az első vélemények is.

Már sok ismeretlen változó nincs a játékkal kapcsolatban, ismerjük a harcrendszert és a karakteralkotást, valamint a gépigényt is. Körülbelül 120 órára teszik a teljes végigjátszást, több mint 150 mellékküldetéssel, melyek java hatással lesz magára a sztorira is, rengeteg minijátékot kapunk majd, dinamikus napszak váltással és 26 változatos és izgalmas varázslattal vár a játék világa. Az érdeklődést a program felé jól jelzi, hogy már hetek óta hatalmas bevételeket termel, pedig még meg sem jelent!

Ahogyan már említettem, a játék február 10-én érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, valamivel később pedig Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switchre is befut majd a játék. Végül pedig nézzétek meg a nemrég közzétett Launch Trailert, amely igen látványosra sikeredett!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!