Az első vélemények alapján fantasztikus lesz a Hogwarts Legacy

Az első vélemények alapján fantasztikus lesz a Hogwarts Legacy

Na! Végre úgy tűnik nem minden új játék csalódás.

A Forspoken jött, látott és eddig úgy tűnik, hogy csúfos kudarcot vallott. A sokak által várt játék sajnos pont olyan lett, mint amilyennek a károgók várták, üres, unalmas, sótlan, nem rossz csak olyan semmilyen. A Hogwarts Legacy a következő a sorban, február 10-én jelenik meg a játék és ha valami, hát az megmutathatja, hogy milyen egy jó játék 2023 legelején!

Persze manapság már nem szabad elhinni semmit, amit előzetesen láttunk és hallunk, a legtöbb játék esetében érdemes megvárni az első véleményeket, amik az előzetesekkel ellentétben tényleg valós képet festhetnek a programról. Én magam is félek picit a Hogwarts Legacy-tól, különösen a PC-s porttól, de úgy tűnik ezúttal kellemes meglepetés érhet majd.

Egyes tartalomgyártók ugyanis már kipróbálhatták a játékot, véleményük alapján pedig a Hogwarts Legacy végre egy olyan minőségi játék lesz, aminek szintjéhez nem tudtak felérni 2022 utolsó és 2023 első játékai sem, gondolunk itt például a The Callisto Protocolra, a Gotham Knigtsra vagy a már említett Forspokenre.

Nem spoilerezünk el semmit, de a beszámolók alapján a játék hű marad a könyvek által lefektetett világhoz, remek Harry Potter hangulatot áraszt majd, tengernyi tennivalóval. Körülbelül 120 órára teszik a teljes végigjátszást, több mint 150 mellékküldetéssel, melyek java hatással lesz magára a sztorira is, rengeteg minijátékot kapunk majd, dinamikus napszak váltással vár a játék világa és 26 változatos és izgalmas varázslattal.

Reméljük tényleg lehengerlő lesz a játék, ami február 10-én érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, valamivel később pedig Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switchre is befut majd a játék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!