Megint késik a Hogwarts Legacy, de azért nem kell aggódni

Megint késik a Hogwarts Legacy, de azért nem kell aggódni

A 2023-as év egyik legjobb játéka lehet a Hogwarts Legacy, csak jelenjen már meg végre!

Picit összeszorult a gyomrunk, mikor megláttuk a kiadó közleményét, miszerint a Hogwarts Legacy megint késik. Nem, nem vicc, december 14. van, nem április 1., a hír igaz. Évek óta a legizgalmasabbnak és legösszetettebbnek tűnő Harry Potter játék ismét késik, de ez nem érint mindenkit. 

PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re gond nélkül érkezik majd a kaland, a már bejelentett napon, 2023 február 10-én. Azt már eddig is tudtuk, hogy a Nintendo Switches változat csak később jelenhet meg, arra a platformra július 25-én érkezik a játék, de a tegnapi közlemény értelmében a PS4 és Xbox One tulajoknak is többet kell várniuk. A fejlesztők azon vannak, hogy a játék minden platformon ugyanazt az élményt nyújtsa, ezt pedig az előző generáció gépein már nehézkes elérni. Gondoljunk csak vissza a Cyberpunk 2077 esetére, ott gyakorlatilag játszhatatlanok voltak a PS4-es és az Xbox One-os verziók. Nem lenne jó, ha a Hogwarts Legacy is ugyanebbe futna bele, így ezekre a konzolokra csak később, 2023 április 4-én érkezik a játék.

Ma este is új online bemutatót tartanak egyébként a fejlesztők. Legutóbb sok érdekességre fény derült, megmutatták például a karaktergenerálást és a harcrendszert is, kíváncsian várjuk, hogy ma este milyen játékelemeket ismerhetünk majd meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!