Olyan rossz a Forspoken, hogy a Twitch már inkább bannolt egy streamert  miatta

Olyan rossz a Forspoken, hogy a Twitch már inkább bannolt egy streamert miatta

Mi magunk is PS5-ös tesztpéldányt kaptunk, hamarosan érkezik is majd beszámolónk a játékról!

Tegnap végre megjelent a Forspoken, már ha valaki őszintén tudott eddig ezért a játékért rajongani és tényleg várta már a megjelenését. Az első pontszámok azonban nem túl biztatóak, a 6-os és 7-es átlagpontok pont azt igazolják amitől előzetesen is féltünk, egy jóindulattal is csak középszer program a Forspoken, 80 eurós árcédulával.

Ja és egyelőre csak PS5-ös tesztek léteznek, PC-n még senki nem tesztelhette a programot, hiszen a Square Enix szándékosan minden tesztelőnek PS5-ös kódot küldött. Vajon azért, mert tudják, hogy a PC-s port technikai oldalról is hitvány és azok a tesztek még alacsonyabb pontszámokat kapnak majd? Benne van a pakliban!

Úgy tűnik a Twitchnek sem igazán tetszik a játék, hiszen már csak azért is bannolt valakit, hogy el merte indítani a programot! Viccet félretéve, egy szerencsétlen streamer tényleg pórul járt, ami most újabb kérdéseket generál a közösségen belül, megint központi téma, hogy mennyire következetes a Twitch?

A GTAMen névre hallgató streamer jogtiszta forrásból vásárolta a játékot, egyetlen "bűne", hogy nem saját régiójából, hanem olyan országból ahol órákkal hamarabb megjelent a játék, mint a világon bárhol. Elvileg így is jogtisztán streamelhette volna a játékot, a Twitch azonban nem figyelt az időzónák közötti különbségre és nemes egyszerűséggel 48 órás eltiltással jutalmazta GTAMent, akinek ez nyilván nem tetszett és szóvá is tette, hogy a szabályoknak megfelelően streamelt, nem érzi jogosnak a bant.

Vajon, akkor is eltiltással jutalmazta volna a Twitch a Forspoken streamet, ha mondjuk a platform valamelyik neves alakja, mondjuk xQc játszotta volna ki azt a kiskaput, mint GTAMen? Ilyen kérdések borzolják most leginkább a gamereket az ügy kapcsán, de mint mindig, úgy most sem valószínű, hogy erre egyenes választ adna a Twitch.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!