Te melyik házba kerülsz a Hogwarts Legacyben? - Már most megtudhatod!

Te melyik házba kerülsz a Hogwarts Legacyben? - Már most megtudhatod!

Te melyik Roxforti házba szeretnél majd kerülni?

Remélem senkinek sem tőlem kell megtudnia, hogy a Harry Potter-könyvek és filmek hamis képet festettek a Roxfort házairól. Mindig a piros-sárgák, azaz a Griffendél tanulói voltak beállítva a jófiúknak, pedig ez nem is állhatna távolabb a valóságtól.

„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű,
Házad Griffendél.
Oda csak az kerül, ki
Semmitől se fél.”

Mindeközben mi volt a valóság? Mit olvashattunk és láthattunk? Hogy folyamatosan csalva nyerik meg a házkupákat, mindig véletlenszerű dolgokért kapnak pontokat. „Tudsz sakkozni? Tessék pont!" „Ismered a szorzótáblát? Tessék pontok!" Ez egyszerűen csalás.

Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki

Viccet félretéve, Roxfort házai mindig is központi elemét képezték a Harry Potter-történeteknek, legyen szó akár a könyvekről, a filmekről vagy akár a videójátékokról. Nem lesz ez másként a Hogwarts Legacyben sem!

Kevesebb, mint egy hónap van már csak hátra a játék megjelenéséig, a hype-faktor pedig máris az eget verdesi. Rengetegen várják, hogy végre belevethessék magukat a Hogwarts Legacybe és persze azt is, hogy a Teszleg Süveg beossza őket az iskola valamely házába. Hogy pontosan melyikbe azt már a játék megjelenése előtt, akár most is megtudhatjátok!

Nincs más dolgotok, mint ellátogatni a Legacy Connect oldalára, készíteni vagy ha már van, akkor belépni a profilotokba. Hét kérdés vár majd rátok, melyek alapján elsőként a pálcátokat határozza meg az oldal, majd azt is, hogy személyiségetek alapján melyik házhoz tartoztok. Ha megvannak az eredmények kattintsatok a "Go to WB Games" gombra, kapcsoljátok össze a Legacy Connect fiókotokat a WB Games profilotokkal és kész is vagytok. Ha megjelenik a Hogwarts Legacy, a játék azonnal érzékeli majd a profilotokat és le is tölti annak adatait, azt is, hogy melyik házba illetek és onnantól kezdve a játékban is az adott házat erősítitek majd.

Ha megcsináljátok a tesztet kaptok két a játékban használható extrát is, egy maszkot és egy köpenyt. Ha pedig nem érdekel a titeket a teszt, vagy nemtetsző eredményt kaptok, a játék felkínálja majd a lehetőséget, hogy az eredményt figyelmen kívül hagyva te magad választhasd ki a házadat.

A Hogwarts Legacy február 10-én érkezik az Xbox Series X/S-, a PS5- és PC-tulajokhoz. A Nintendo Switch-, az Xbox One- és a PS4-kedvelők sem maradnak ki a jóból, de nekik picit többet kell majd várniuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik Roxforti házba szeretnél majd kerülni?

  • 56 %
  • 11 %
  • 22 %
  • 11 %