Még egy hónap van a megjelenésig, máris elképesztő bevételt termel a Hogwarts Legacy

Még egy hónap van a megjelenésig, máris elképesztő bevételt termel a Hogwarts Legacy

Csak ingyenes, mikrotranzakciós játékok előzik meg Steamen.

Óriási érdeklődés övezi a Harry Potter univerzumában játszódó Hogwarts Legacyt. A Warner Portkey Games kiadója alatt megjelenő játék eredetileg 2021-ben jelent volna meg, majd 2022-re, ezt követően pedig 2023 elejére halasztották. PS5-ös, Xbox Series X/S és PC-s változata 2023. február 10-én jelenik meg. Azonban ekkor még nem minden platform kapja meg a saját változatát. Április 4-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, július 25-én pedig Nintendo Switch-re. Annak ellenére, hogy leghamarabb is még egy hónap van a megjelenésig, a programot Steamen viszik, mint a cukrot. 

A Warner játéka jelenleg az 5. helyen áll a Steam globális top-seller listáján (legkelendőbb játék), amely nem az eladott darabszámok, hanem a bevétel alapján készül. A listán csak olyan címek előzik meg, melyek ingyenesek és sok mikrotranzakciót tartalmaznak: Counter-Strike: Global Offensive, a Dota 2 és az Apex Legends, míg a harmadik helyen a Valve Steam Deck konzolja áll. Ez azt jelenti, hogy pusztán az előrendelések alapján a Hogwarts Legacy a Steam legkelendőbb prémium játéka, megelőzve a lista 8. helyén álló Modern Warfare 2-t és a 10. helyen álló FIFA 23-at.

A január 10-én véget ért héten a Hogwarts Legacy a Steam nyolcadik legnagyobb bevételt generáló játéka volt világszerte a Steam Deck, a Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Apex Legends, Modern Warfare 2, Elden Ring és FIFA 23 mögött. Az Avalanche Software (Disney Infinity) által fejlesztett Hogwarts Legacy egy nyitott világú RPG, amely a játékosokat a Roxforton túlra, új és ismerős helyszínekre viszi, akik eközben "megélik az íratlan dolgokat, és veszélyes utazásra indulnak, hogy felfedjék a varázslóvilág rejtett igazságát".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te előrendelted a Hogwarts Legacyt?