Máris rekordot döntött a Hogwarts Legacy!

Máris rekordot döntött a Hogwarts Legacy!

Eddig a Cyberpunk 2077 volt a rekordtartó, de tegnap este új bajnokot avattunk!

A Delux kiadás előrendelői már belevethették magukat a Hogwarts Legacy kalandjaiba. A játékról már teszteket is olvashattunk bőven, a pontszámok lenyűgözőek, PCGurus munkatársainkat is könnyedén levette a lábukról a játék!

A Delux kiadással érkező korai hozzáférés azt is jelenti, hogy sokan még mindig a február 10-ei megjelenésre várnak és addig is bőszen követik szeretett játékukat Twitchen. Olyan sokan gyűltek össze a lila streamingplatformon, hogy a Hogwarts Legacy máris rekordot döntött. Tegnap este 1,3 millió néző követte a játékot, ami minden idők legnagyobb Twitch-nézettsége a singleplayer játékok között. Az all-time gamer rekordtól messze van, hiszen azt a League of Legends tartja egyidejű 3,1 millió nézővel, de egy singleplayer játék valószínűleg soha nem is fogja utolérni nézettségben a világ egyik legnagyobb e-sport címét.

A Hogwarts Legacy tehát úgy tűnik, hogy 2023 egyik legnagyobb sikercíme lehet. A kritikusok imádják, a játékosok zabálják... alighanem az eladások is őrületes számokat hoznak majd a kiadónak és a fejlesztőknek.

A Hogwarts Legacy február 10-én válik mindenki számára elérhetővé, feltéve ha PC-ről, PS5-ről, vagy Xbox Series X/S-ről játszanál vele. A játék érkezik majd Xbox One, PS4 és Nintendo Switch konzolokra is, ám arra a verzióra még picit várnunk kell.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!