Megérkeztek a Hogwarts Legacy első pontszámai!

Megérkeztek a Hogwarts Legacy első pontszámai!

A varázsvilág még 2023-ban is nyerő!

Bocsánatkéréssel tartozom. Bár a The Callisto Protocol, a Gotham Knights és a Forspoken tényleg nagyot buktak, én személy szerint úgy gondoltam, hogy a Hogwarts Legacy is bukásra van ítélve. Hiába a sok-sok videó, számomra nem állt össze a gameplay és a mobilpiacról érkező besegítő fejlesztőcsapat sem tűnt túl magabiztosnak. A játék azonban rám cáfolt!

Bár még csak maroknyi értékelés érkezett be, azok rendkívül biztatóak. Sokan dicsérik a játékot gyönyörű látványért, hamisítatlan Harry Potter-hangulatáért, tartalmas és óriási világáért, izgalmas történetéért. A cikk írásának pillanatában 27 db teszt érkezett be a Metacritic oldalára, azok alapján pedig 87-es átlagos pontszámon áll a játék PS5-ös verziója.

Úgy tűnik, hogy tényleg sikerült egy lehengerlő játékot készítenie az Avalanche Software csapatának. Ha picit közelebbről szeretnétek megismerkedni a játékkal, bátran ajánljuk munkatársaink, a PCGuru tesztjét, akik részletesen mesélnek arról, hogy vajon megéri-e megvásárolni a Hogwarts Legacyt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!