Ennél jobban aligha teljesíthetne a Hogwarts Legacy

Ennél jobban aligha teljesíthetne a Hogwarts Legacy

Ennél jobb kezdésről nem álmodhatott a Warner. Rekordok és érdekességek mindenütt!

A játékosok péntek óta teljes mértékben belevethetik magukat a varázslatos Hogwarts Legacy világába. Az előjelek nagyon bíztatóak voltak, majd az első pontszámok alapján minden Harry Potter-rajongó dörzsölhette a tenyerét, hogy végre a franchise-hoz méltó videójátékot kaphatnak. Bár én magam nem tartozom a legnagyobb HP-fanok közé, amit láttam a játékból, az nagyon megfogott. Szép, látványos világ, hamisítatlan Harry Potter-hangulat, hatalmas térkép sok tartalommal.

Amennyiben te is megvásároltad, vagy tervezed ezt tenni, érdemes mindenképpen nézni némi streamet is róla, legalább a háttérben, mert ezért cserébe fantasztikus dropokat szerezhettek. Visszatérve a játékra, Ben kollégám tesztje alapján is egy kifejezetten jó játékot kaptunk, innentől pedig már nem is volt kérdés, hogy a hatalmas hype-ot meglovagolva magasra törhet a cím. Steamen átvette a vezetést az eladási toplistán, Twitchen is az élre tört nézettségben, sőt, 1,3 millió néző követte a játékot, ami minden idők legnagyobb Twitch-nézettsége a singleplayer játékok között, pedig akkor még meg sem jelent mindenki számára! A legjátszottabb játékok listáján is azonnal elkezdett felmászni a tetejére, célba vette a Cyberpunk 2077 rekordját is. Egyelőre odáig még nem jutott el, de így sem lehet semmi oka a panaszra, a program elképesztően népszerű.

Szombaton lépte át a félmilliót, majd tegnap már 879 308 játékos játszott egyidejűleg, ami az ötödik legtöbb egy nem ingyenes játék esetében, a harmadik az elsődlegesen egyjátékos címek között, és a második a kizárólag single-player játékok között (a Cyberpunk 2077 a csúcs 1,054 millióval). A számok tehát tükrözik azt, hogy ez egy jó és népszerű játék lett, és az sem lenne meglepő, ha ez a közel 900 ezres szám még feljebb kúszna. Amennyiben kicsit elakadtál valahol, vagy esetleg pihennél egy kicsit, olvasd el cikkeinket arról, hogy hogyan tanulhatod meg a főbenjáró átkokat, miként nyithatsz ki zárakat, vagy épp a szemes ládákat, vagy csak nézd meg, hogyan néznek ki a filmek helyszínei a játékban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!