Ez a játék előzte le a Hogwarts Legacyt!

Ez a játék előzte le a Hogwarts Legacyt!

A 2018-as játék folytatásával több, mint 250 000-en játszottak a kiadásának napján.

Több mérföldkövet ért el a Sons of the Forest az early access verzió kiadásának napján: egyrészt a legkelendőbb játékká vált a Steamen, másrészt pedig letaszította az utóbbi hetek slágerét, a Hogwarts Legacyt a legjátszottabb címek listájának harmadik helyéről.

A 2018-as The Forest folytatása ismét egy kannibálokkal teli lakatlan szigetre kalauzol el bennünket, ahová repülő helyett helikopterrel zuhantunk le, és nem a fiunkat, hanem egy elveszett milliárdost keresünk. A játékmenet alapjaiban nem változott sokat az előző részhez képest, még mindig fát vágunk és építkezünk, valamint csapkodjuk a kannibálokat a baltánkkal. Azonban sokkal modernebb köntösbe öltöztették az egyelőre korai hozzáférésű játékot, így jóval simábban intézhetjük a mentőakciót. A játékba emellett kerültek irányítható NPC-k, akik megkönnyítik a dolgunkat, ugyanis el lehet őket küldeni követ szedni vagy fát vágni, amíg mi a barlangászásra fókuszálunk.

A Sons of the Forest alig pár órával a megjelenése után felugrott a Steam hivatalos Legkelendőbb játékok listájának első helyére, ezzel letaszítva a Company of Heroes 3-at, amely már napok óta a lista élén állt. A meglepőbb teljesítmény viszont a Legtöbbet játszott játékok rangsorában állt be: pár természetesen a Valve klasszikusait, a Dota 2-t és a Counter-Strike: Global Offensive-et nem tudta lehagyni, de a február 10-én megjelenő Hogwarts Legacyt igen, ugyanis a Sons of The Foresttel több mint 250 000-en játszottak a megjelenés napján. Emellett az értékelések is kiválóak:11 000 review alapján "Nagyon pozitív" megítélésen áll jelenleg a játék. Ti játszottatok már a The Forest utódjával?

Ha pedig szeretnétek nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor nevezzetek az Esport1 ClipRace-re, és küldjétek be a legjobb klippet!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Ti tervezitek megvenni a Sons of the Forestet?