Demót kapott a Street Fighter 6

Demót kapott a Street Fighter 6

Hamarosan megjelenik a Street Fighter 6, a Capcom egyre többet árul el róla.

A Capcom lehetőséget ad a játékosoknak, hogy még a megjelenés előtt kipróbálhassák a Street Fighter 6-ot. 2023 nagyszerű évnek ígérkezik a verekedős játékok rajongói számára, hiszen rengeteg cím és DLC jelenik meg hamarosan. Ezek közé tartozik a Guilty Gear Strive és a következő Mortal Kombat cím DLC-je is.

A legnagyobb megjelenés a verekedős játékok piacán talán a Street Fighter 6. A cím egyike lesz a sok júniusi játékmegjelenésnek, a nyáron biztosan nem unatkozik majd a gamer közösség. Ahogy a Diablo esetében, itt is kapnak a rajongók egy újabb esélyt, hogy a legendás franchise következő darabjával játszhassanak, mielőtt az megjelenik. Ugyanis a Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter 6 demójának köszönhetően a játékosok hamarabb kipróbálhatják a címet. A demó jelenleg PS4-re és PS5-re érhető el, PC-re és Xbox Series X/S-re április 26-án érkezik.

A próbaverzióban a játékosok kipróbálhatják a World Tour módot, valamint a Fighting Ground néhány módját. A demó emellett hozzáférést biztosít a játékosoknak a Street Fighter 6 Avatar Creatorához is, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy saját karaktert készítsenek. A próbaverzióban épített avatárok átkerülnek a cím teljes verziójába, azonban a World Tour módban elért előrehaladás nem. Az is kiderült, hogy a Street Fighter 6 első évében négy DLC harcos fog megjelenni. A négy karakter Rashid a Street Fighter 5-ből, egy A.K.I. nevű újonc, Ed a Street Fighter 4-ből és a Street Fighter gonosztevője, Akuma. Rashid 2023 nyarán, A.K.I. 2023 őszén, Ed 2024 telén, Akuma pedig 2024 tavaszán csatlakozik a programhoz. A harcosok a World Tour módban fognak megjelenni, és mozgáskészleteik elérhetőek lesznek az egyedi karakterek számára is.

A Street Fighter 6 június 2-án érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, az előzetesét itt tudod megnézni.

A Street Fighter 6 kihagyhatatlan darab mindenki számára, aki él-hal a verekedős játékokért! Ha érdekel a játék, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Gamer szótár