LoL: Nem tűnik annyira erősnek a mini-reworkölt Ivern

LoL: Nem tűnik annyira erősnek a mini-reworkölt Ivern

Több képességét is átdolgozta a Riot Games a junglernek.

Az idei év eddigi legnagyobb frissítését jelentette be a Riot Games néhány nappal ezelőtt. A játékegyensúlyért felelős csapat tagjai egy olyan módosításcsomagon dolgoznak, amely a 13. rangsorolt szezont még inkább felpörgeti. A 13.10-es League of Legends-patch egyes részletei már kikerültek az internetre, de még mindig vannak homályos foltok. Az biztos, hogy Ivern megkapja a beígért midscope update-et, azaz a mini-reworköt. Az Erdő barátjának több képessége megújul, ezeket láthatod az alábbiakban egy remek videó formájában.

De pontosan mit változtatott meg Ivern kapcsán a Riot Games?

  • Friend of the Forest (passzív): Mostantól nem osztja meg 5-ös szint után a buffokat a hős a szövetségesekkel (a fejlesztők szerint hamarosan minden dzsungeles képes lesz erre, lehet ezért vették el Iverntől ezt az extrát).
  • Rootcaller (Q): Ha a rootolás után még egyszer megnyomja a Q-t Ivern, akkor odacsúszik a lekötözött célponthoz.
  • Brushmaker (W): A közeli szövetséges hősök kapnak egy extra buffot, mágikus sebzéssel erősödnek fel az alaptámadásaik
  • Triggerseed (E): A pajzs felrobbanása után kap egy újabb pajzsot a szövetséges, ha a robbanás nem sebzett ellenséges hőst
  • Daisy! (R): Pitypangot be lehet dobni a közösbe, nagyjából úgy, ahogy Zac becsúzlizza magát (sebzés + fellökés). Emellett erősítik még Ivern barátjának a támadásait is

Összességében a buffok megosztásának elvétele óriási gyengítésnek tűnik a karakter számára, hiába erősítik a W-t, az E-t és az R-t is. Egyelőre PBE-n, a League of Legends hivatalos teszt szerverén próbálhatod ki a kisebb átdolgozáson átesett Ivernt.

Kövess Minket!



Szerinted Ivern meta lesz a 13.10 után?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.