Járd a harcosok útját az STA-2 harckocsival

Járd a harcosok útját az STA-2 harckocsival

A nindzsa útja esemény az ősi Japánba kalauzol el téged, a legendás harcosok korába, akik a nem hagyományos hadviselés, a kémkedés és a merényletek mesterei voltak.

A nindzsa útja esemény az ősi Japánba kalauzol el téged, a legendás harcosok korába, akik a nem hagyományos hadviselés, a kémkedés és a merényletek mesterei voltak. Az eseményben megtett utazásod során megismerkedhetsz a vadonatúj japán páncélvadász ág járműveivel. De nem kell egyedül utaznod. Az STA-2 egy fantasztikus támogató közepes tank, amely most elérhető a Prémium boltban. Minden csomag tartalmazza a vadonatúj Nindzsa stílust és egy kiválóan képzett Nindzsa parancsnokot. Gördülj előre a mesteri tudás új szintjére, és ne hagyd ki a különleges testreszabási csomagokat, amelyek valódi shinobit faragnak járművedből.

STA-2 ajánlatok

Az STA-2 mindent tud, amit egy japán közepes tanktól várnál. A vonal rajongói nem fognak csalódni ebben a megbízható legénységkiképzőben. De ha kell még egy kis bátorítás, hogy megszerezd ezt a harcost a gyűjteményedbe, akkor hagyd, hogy az erényei beszéljenek. Támogasd a csapatodat a második vonalból 8 lövés/perces tűzgyorsaságával, 212 mm-es átütésű, nagy sebességű PCT lövedékeivel, 10 fokos lövegsüllyedési szögével és 55 km/h végsebességével, amelyhez elfogadható teljesítmény/tömeg arány párosul.

Emeld az STA-2 élményedet a következő szintre a „Harcra készen” csomaggal, amely tartalmazza Nindzsa parancsnokot és egy 100%-os képzettségű legénységet, melynek minden tagja elegendő legénységi XP-vel rendelkezik 3 készség teljes kiképzéséhez, hogy a shinobi igazi mesterei legyenek.

Ezt már olvastad? Ne maradj le a nindzsa útja eseményről!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.