LoL: Ismerd meg közelebbről a legújabb mitikus támogató tárgyat

LoL: Ismerd meg közelebbről a legújabb mitikus támogató tárgyat

Próbálja még inkább segíteni a supportokat a játékegyensúlyért felelős csapat.

A 13.10-es League of Legends-frissítés alapjaiban rengetheti meg a világ legnépszerűbb MOBA-ját. A tavalyi évhez hasonlóan komolyan belenyúlna a metába a Riot Games, ezzel pörgetnék fel a rangsorolt szezont, valamint a kompetitív metát. A 12.10-től eltérően nem a szívósságot növelik meg a hősöknél a fejlesztők, hanem a tárgyak terén újítanak egy nagyobbat. Az alábbiakban megismerhetitek közelebbről azt a támogatóknak készített mitikus itemet, amivel még biztosan nem találkoztatok soha.

Echoes of Helia, a legújabb support tárgy

Mindössze 2300 aranyat kell majd költeni erre a mitikus itemre, ami az Imperial Mandate helyét veszi át. Egyszerre rendelkezik beépített gyógyítással, valamint extra sebzéssel, ennek a flexibilitásnak köszönhetően máris vannak olyan karakterek, amelyek dörzsölhetik a tenyerüket. Karma, Nami, Lux, Sona és Seraphine biztosan adhat neki esélyt, Janna, Milio, Lulu és Yuumi esetleg dönthet úgy, hogy kipróbálja mire is képes igazán az EoH.

Az összerakásához szükség lesz a Chalice of Blessingre, ami bónusz HP-t, valamint alap manavisszatöltést ad. Emellett rendelkezik ez a komponens még egy passzívval is, ami az alap manaregent alakítja át alap HP visszatöltéssé.

Mindenképpen érdemes lesz majd figyelni az alsó ösvényes meta alakulását, mivel a támogatók mellett az ADC-k is kaptak komoly változtatásokat közvetett módon. Statikk Shiv, Stormrazor, mitikus Guinsoo's Rageblade és Infinity Edge. Csak néhány olyan újítás, amely a tervek szerint élesedhet május 17-én.

Kövess Minket!



Szerinted tényleg Karmára lesz a legjobb az Echoes of Helia?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.