Célkeresztben egy különleges hármas ajánlat a Prémium Boltban

Célkeresztben egy különleges hármas ajánlat a Prémium Boltban

Ez a három ügyes mesterlövész megdöbbentő pontossággal képes lövéseket leadni a gyanútlan ellenségre!

Május 12-ig a három mesterlövészt szerezhetsz nagy kedvezménnyel a Prémium boltból! A trió tagjai az ShPTK-TVP 100, az STG és az AMR 35, amelyek a legpontosabbak közé tartoznak szintjükön, így megdöbbentő pontossággal képesek lövéseket leadni a gyanútlan ellenségre!

ShPTK-TVP 100 ajánlatok

Szerezd meg a World of Tanks történelmének egy darabkáját a játék legelső cseh páncélvadászával. Az ShPTK-TVP 100 teljesen körbeforgatható toronnyal és X-es szintű 100 mm-es löveggel rendelkezik, melynek normál PCT lőszere 270 mm-es átütéssel bír, és 2778-as percenkénti sebzésre képes. Add hozzá az 5,4 mp-es újratöltési időt és az 55 km/h-s végsebességet, és kapsz egy olyan páncélvadászt, amely tökéletes az üss-és-fuss taktikára. Szerezd meg a jármű exkluzív egyedi kinézetét is, Az éjszaka királynője 3D-stílust, amely önállóan és egy csomag részeként is elérhető. 

STG ajánlatok

Lopakodásra és pontosságra vágysz? A legjobb helyen jársz! Az STG alacsony és a közepes tankok között az egyik legjobb álcázással büszkélkedhet a szintjén. Ez tökéletesen alkalmassá teszi a harckocsit, hogy elrejtőzhessen a bokrok mögött, és így lepje meg az ellenséget. A kemény toronyra felszerelt 122 mm-es löveg hatalmas, 390-es alfasebzésre képes. Ráadásul, a Guard változattal ellentétben, ennek a külseje teljesen személyre szabható.

AMR 35 ajánlatok

Szerezz be egy igazi gyűjtői darabot a garázsodba! A lopakodó orgyilkos MR 35-öt a 2020-as Ünnepi hadművelet során már megszerezhették, azonban most bárki lecsaphat erre a francia harckocsira. Derítsd fel ellenfeleidet a 320 méteres látótávolsággal, pörkölj oda nekik a 25 mm-es gyorstüzelő és ultrapontos lövegével, majd vonulj fedezékbe, ahol a 12 fokos lövegsüllyedés lesz segítségedre. De azért ne keveredj túl nagy bajba: A 80 lóerős motornak időbe telik, mire eléri az 55 km/órás végsebességet, szóval ne számíts rá túlságosan a sietős távozásnál!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.