Eddig tartott a francia Falcons, kennySt is kitették a csapatból

Eddig tartott a francia Falcons, kennySt is kitették a csapatból

Köszönjük a felejthetetlen éveket kennyS!

Hol van már az az idő, amikor a francia CS-ről a világ egyik legerősebb régiójaként beszélhettünk? Évek óta nem láttunk már francia sikereket, a régi legendás játékosok közül sokan eltűntek és bár vannak tisztán francia próbálkozások, az eredmények elmaradtak. Ilyen például a Falcons, ami 2022-ben igazolt francia csapatot azzal a céllal, hogy be is jutnak a világ utolsó CS:GO Majorének, a BLAST.tv Paris Major csapatai közé.

Hiába az impozáns felállás (kennyS, boddy, NBK, misutaaa és Python), a csapat nem tudta sikerrel venni a BLAST.tv RMR akadályait, végül a BIG-gel szemben veszítették el a mindent eldöntő mérkőzést. A BIG a Majorre jutott, a Falcons kiesett. A csapat a HLTV Top 30-ba sem tudott betörni, ezt pedig úgy tűnik megunták a Falcons vezetésében.

Két játékost is kivettek a csapatból, köztük a legendás veteránt, kennySt is. A francia AWP-s tartalomgyártóként marad a Falcons színeiben, Python pedig egyszerűen kispadra került. Három francia játékosa maradt így a Falconsnak, de az üres helyekre nem honfitársaik érkeznek. A csapat hivatalos bejelentése szerint nemzetközi felállásra váltanak. Új játékosaik egyelőre nincsenek, amíg őket keresik a csapat megmaradt része pihen, gyakorol, fejlődik amennyit csak tud és ha eljött az idő, akkor egy angolul kommunikáló, nemzetközi felállással térnek majd vissza.

A Falcons jelenlegi csapata:

  • Nathan "NBK-" Schmitt
  • Kevin "misutaaa" Rabier
  • Alexandre "boddy" Pianaro
  • Steeve "Ozstrik3r" Flavigni (edző)

Kíváncsian várjuk, hogy kiket talál majd a Falcons és kikkel térnek majd vissza! Addigis ne feledjétek, ma kezdődik a BLAST.tv Paris Major, amit teljes egészében élőben követhettek az Esport1TV-n, már ma is, 10:30-tól!

Kövess Minket!